Wee - enostavna uporaba tudi pri lokalnih trgovcih
Sponzorirano · V zraku · shopping

Zbiranje denarja namesto točk pri nakupu? Sliši se preprosto več kot odlično. Novi bonusni sistem “wee” vam namreč ob vsakem nakupu vrača denar. Z njim ne boste zbirali le točk za dodatne nagrade, pač pa prihranili pri nakupu pri številnih ponudnikih na spletu ter pri poznanih trgovskih verigah.

»wee« ne določa, kaj boste prejeli za nagrado. Z  uporabo »wee« namreč ob vsakem nakupu dobite vračilo denarja na svoj bančni račun, lahko pa prihranite že ob nakupu, ko poravnate svoje bodoče nakupe z »wee«. Vsak »wee« je vreden 1 evro – vezano na državno valuto.

»wee« zagotavlja preprosto uporabo
Trgovci in ponudniki storitev so vidni v aplikaciji weeApp ali na spletni strani www.wee.com, na kateri lahko tudi iščete med različnimi izdelki in ponudbami. Ob nakupu se vam »wee« takoj pripiše v vaše dobroimetje na računu – preprosto s skeniranjem QR-kode na weeaplikaciji v pametnem telefonu ali prek weekartice. Z uporabo weeaplikacije ste lahko v vsakem trenutku informirani tudi o posebnih ponudbah in akcijah. Če kupujete prek spleta pri spletnih ponudnikih, se vam dobropis pripiše samodejno. Vaša uporaba »wee« je brezplačna. Zbrane »wee« lahko vnovčite v 24 mesecih, izplačate pa si jih lahko do vključno 36. meseca. Na spletni strani wee.com ali neposredno v aplikaciji pa imate vedno pregled nad svojim dobroimetjem in transakcijami.

»wee« kraljuje tudi v segmentu majhnih in srednjih podjetij
»wee«
se ne osredotoča samo na velike trgovske verige, ampak posebej promovira lokalno maloprodajo. Mali trgovec in ponudnik storitev ter maloprodaja je za »wee« idealen portal za digitalizacijo poslovanja. Kajti danes predvsem majhni in srednje veliki trgovci ter ponudniki storitev gledajo na spletni trg kot problematičen in poln izzivov – »wee« pa jim ponuja preprost, vendar profesionalen vstop na spletno tržišče. Podjetniška skupina wee CONOMY ima veliko izkušenj pri svetovanju v maloprodaji in lahko s tem neposredno in hitro podpre trgovce pri profesionalni predstavitvi njihovega obratovanja na spletni strani wee ali s pomočjo aplikacije weeApp. Zraven tega ponuja »wee« trgovcem in ponudnikom storitev možnost, da oblikujejo svoje kartice zvestobe z lastno promocijo in reklamo. Ne glede na to, ali gre za butik, restavracijo ali hotel – vsak je lahko nenehno v povezavi s svojimi kupci. »wee« bo ponudil podjetjem in društvom možnost programa vzpodbujanja, kjer bodo lahko svojim sodelavcem in članom predali weekartice s predhodno napolnjenim dobroimetjem wee.

Dobrodelni »wee«
»wee« pomaga tudi otrokom, ki potrebujejo pomoč ali so v stiski. Neprofitno združenje weeCHARITY za otroke namreč podpira ogrožene otroke po svetu s finančnimi in materialnimi sredstvi, hitro in povsem enostavno.
_DSC2532 Utrip: Shopping & party Nahrbtniki za prenosnike Sodobni, modni in praktični nahrbtniki za prenosnike PicMonkey Collage Valentinovo: Ideje za preprosta darila Beautiful Blue Christmas Ideje za darila v zadnjem trenutku