Chestora Collection
Utrip mesta · moda

Cheetos, popularna znamka slanih prigrizkov, se je podala v svet nakita in predstavila pregrešno drag set nakita Chestora Collection, ki ga sestavljajo ujemajoči se uhani in prstan. Zanje morate odšteti 20 tisoč ameriških dolarjev.

Ko iščete pregrešno drag nakit, verjetno spletna stran znamke prigrizkov ni prva, ki bi jo obiskali. A prav na to naletite na spletni strani znamke Cheetos, ki po novem ponuja set nakita Chestora Collection. Za prstan in uhane morate odšteti desettisočkratnik cene vrečke prigrizkov, to je 20 tisoč ameriških dolarjev! Nakit iz oranžnega safirja je odet v 18-karatno zlato in posut s 190 črnimi in belimi diamanti.

PREBERITE ŠE: Secret Wood: osupljivi prstani z miniaturnimi pokrajinami

Cheetos se sicer ni prvič preizkusil v izdelavi neprehrambnih izdelkov. Ponujajo namreč tudi hlače, šal, pajaca, copate, kopalke, rokavico za peko, manšetni gumb, parfum, odejo, naslanjač in celo toaletni papir z motivom njihove maskote – geparda.

Galerija – nakit Chestora Collection:

Parfum CheetosOdpri galerijo

Puma Creeper – čevelj leta 2016 Rihannine superge Puma Creeper so čevelj leta 2016 Obleka, ki varuje osebni prostor lastnika. Obleka, ki vas varuje pred vdori v vaš osebni prostor cover-1000-500-adidas Adidas Originals Tubular: zunaj so novi modeli udarne kolekcije superg Obupni puloverji iz osemdesetih Grozni puloverji iz osemdesetih, ki se nikoli ne smejo vrniti v modo · · · ·