supanje
29. avg
V zraku · dan za

Si navdušen supar/suparka in se ti zdi ohranjanje čistega okolja izjemno pomembno? Pridruži se najbolj množičnemu okoljevarstvenemu supanju v Sloveniji. Se nas lahko zbere več kot 100?

do
Špica, Ljubljana
Bananaway in Radio Antena
Prijava je obvezna.
Dogodek na Facebooku

Rezervirajte si četrtkov popoldan, 28. avgusta, ko se bodo na Špici v Ljubljani zbrali suparji s cele Slovenije, ki jim ni vseeno za onesnažene reke. S ‘sprehodom’ skozi mesto Ljubljana bodo poskusili razširiti pozornost na zasmetene vode in obalo ter aktivirati vse suparje, da med samo rekreacijo spotoma naredijo nekaj dobrega tudi za naravo.

PREBERITE ŠE: FESTIVAL URBANE KULTURE 2017: FESTIVAL S ČEZMEJNIM DOMETOM

Med suparje bodo razdelili tudi razgradljive vrečke ter s simboličnim čiščenjem nabrežja Ljubljanice povabili suparje, da se pridružijo tudi na drugih lokacijah po Sloveniji. Bananaway ekipa bo v podporo dogodka brezplačno posodila vse razpoložljive komplete opreme SUP (več kot 20) in tako udeležbo na dogodku omogočila tistim, ki podpirajo namen, vendar nimajo lastne opreme.
Za dogodek pripravljajo tudi malo slikovno instalacijo na prostem  #SUPportCleanWaters, kjer bodo prikazali, s kako malo napora lahko poskrbimo za čistejše vode.


VinoFest 2017 24. junij, 2017 VinoFest 2017 – vinsko-kulinarični praznik v Portorožu shutterstock_437259922 24. junij, 2017 ZATO! igram košarko: dobrodelni košarkarski turnir Image converted using ifftoany 24. junij, 2017 Plusk 2017: z BMX-i, rolerji in roklami v Velenjsko jezero tušev tek barv 23. junij, 2017 Tušev tek barv 2017: najbolj barvit tek v mestu · · · ·