bike_fest_5
29. mar
Utrip mesta · šport

Bike festival v Portorožu odpira sezono kolesarskih prireditev in aktivnosti na prostem. Med drugim dogajanje zajema kar tri kolesarske maratone, predstavitve športne opreme in športne prehrane, nagradne igre in pester zabavni program.

do
Portorož
Fatburn.si
od 12 do 21 evrov

Bike festival se z marcem premierno predstavlja na obali. V dveh kolesarskih dneh se bodo zvrstili trije kolesarski maratoni, predstavili bodo športno opremo in športno prehrano, odvijale se bodo nagradne igre in zabavni program.

V soboto sta na programu Mali družinski kolesarski maraton z razdaljo 23 kilometrov in Srednji rekreativni kolesarski maraton v razdalji 61 kilometrov. V nedeljo pa se bodo zagrizeni kolesarji odpeljali na Veliki kolesarski maraton, ki meri 94 kilometrov. Tako start kot cilj vseh prireditev sta v centru Portoroža na ploščadi pod hoteli Lifeclass.

Oglejte si še naš izbor najbolj trendi koles!


Bogdan Macarol_KRAŠKI MARATON 23. marec, 2014 14. Mali kraški maraton Planica_COVER 20. marec, 2014 Planica nestrpno pričakuje naše junake Pokal Vitranc 8. marec, 2014 Prihaja že 53. Pokal Vitranc Foto: Črt Slavec 5. marec, 2014 Biatlonci prihajajo na Pokljuko! · · · · · · ·