gramatik_press_shot_2
24. jul
Kulturni izbor · glasba

V ljubljanske Križanke ponovno prihaja vroči producent Gramatik, katerega edinstven set variira med dubstepom, elektrom, trip in hip hopom. Po številnih razprodanih koncertih po svetu, intervjuju za CNN, nastopu na festivalu Coachella v sodelovanju z legendarnim Wu-Tangovcem Raekwonom in njegovem remixu komada Erica Krasa Torture v seriji Narcos, se z glasbeno poslastico vrača na domača tla.

Križanke, Ljubljana
Kino Šiška
20€ early bird, 25€ predprodaja, 30€ na dan dogodka
Dogodek na Facebooku

Gramatik je letošnjega marca v svoji založbi Lowtemp izdal album Epigram, ki ga je enostavno treba slišati. Na ploščku je tako poleg Lea Napierja, Raekwona, Adriana Laua, Luxasa, Russa Liquida med sodelavce uvrstil tudi skupino Laibach.

Po seriji nastopov na svetovnih festivalih (Amsterdam Air Open, Roskilde…) oziroma na poti na njih se Gramatik ustavlja tudi v Ljubljani. Skupinska ogrevalna vadba bo potekala z vaditelji Blažem in Matter.

Summer Gathering 2016 v Ambasadi Gavioli 23. julij, 2016 Summer Gathering 2016 v Ambasadi Gavioli cover-matador 23. julij, 2016 Summer Gathering 2016 & Matador @Ambasada Gavioli Beyoncé prihaja v Milano 18. julij, 2016 Koncerti: Beyoncé prihaja v Milano Ultra Europe 2016 – najbolj nori festival elektronske glasbe 15. julij, 2016 Ultra Europe 2016 – najbolj nor festival elektronske glasbe ·