V zraku · dan za

Poletje v mestu nam bo vsak vikend ponudilo vrsto brezplačnih kulturnih in zabavnih dogodkov. Sobotni dopoldnevi bodo namenjeni otrokom, sladkanju s sladoledom in ustvarjanju v otroškem glasbenem programu Musica Viva. Ob večerih bomo, ne glede na starost, uživali ob glasbi priznanih izvajalcev in DJ-jev, ki bodo ob ritmih …

ploščad med Gosposko in Vetrinjsko ulico, Maribor

Poletje v mestu nam bo vsak vikend ponudilo vrsto brezplačnih kulturnih in zabavnih dogodkov. Sobotni dopoldnevi bodo namenjeni otrokom, sladkanju s sladoledom in ustvarjanju v otroškem glasbenem programu Musica Viva. Ob večerih bomo, ne glede na starost, uživali ob glasbi priznanih izvajalcev in DJ-jev, ki bodo ob ritmih jazza, flamenka, salse, rocka in druge sodobne glasbe dvigali utrip ulice. 


nostalgicne_sobote.jpg 19. maj, 2012 Nostalgične sobote v parku Tabor 19. maj, 2012 Tržnica rastlin v Arboretumu
cover
6. nov
V zraku · dan za

Oloop design nam tokrat pripravljajo zanimivo razstavo pod naslovom ”Telo tekstil spomin”, ki si jo lahko ogledamo od 6. do 15. novembra, v Galeriji DLUL. Razstava se posveča raziskovanju notranjega življenja žensk, njihovega odnosa do lastnega telesa ter objektom in simboličnemu svetu, ki je z njim povezan. Razstava je del Programa ZDAJ – 24. bienala oblikovanja – BIO50.

smartno.info Martinovanje v Goriških brdih IMG_6104-2 Prvi Cake Market v Ljubljani
65058880_ciuha7
17. nov
V zraku · dan za

Privoščimo si nekaj lepega in se prepustimo čaru umetnosti. Približuje se namreč čas 11. Slovenskega bienala ilustracije, ki zvesto združuje starejše in mlajše generacije umetnikov ilustratorjev ter za najboljše dosežke podeljuje nagrado, plakete in priznanja Hinka Smrekarja. Prireditev iz leta v leto ohranja ustvarjalno moč in razkriva odličnost slovenske ilustracije ter hkrati spremlja nove umetniške izraze in tehnike.

cover Koncert: S.A.R.S. in Lollobrigida novembra skupaj na odru Cvetličarne IMG_6104-2 Prvi Cake Market v Ljubljani