Držalo in polnilna postaja Elago W3
Utrip mesta · dom

Tudi 30 let pozneje je Macintosh še vedno šarmanten in o njegovem šarmu lahko marsikatera moderna tehnološka igračka zgolj sanja. Današnji dizajni marsikoga pustijo hladnega. Tudi pametna ura Apple Watch ne slovi kot velik šarmer. Če ste nepoboljšljivi nostalgik, ki pa vseeno ni obtičal v letu 1990, hkrati pa bi se radi poklonili znamenitemu dizajnu iz leta 1984, si omislite domiselno namizno stojalo in polnilec za pametno uro Apple Watch – Elago W3, ki je mini replika slovitega Maca.

Elago W3
9,99 €
Amazon.de

Pogrešate dobrega starega Maca? Zdaj ga boste malo manj. Elago je iznašel domiseln način, kako ga pripeljati nazaj v naša življenja.

Stojalo za polnjenje pametne ure Elago W3 je ustvarjeno za vse nostalgike, ki obožujejo dizajn tehnološke ikone iz leta 1984 Apple Macintosh, ki je bil eden od prvih osebnih računalnikov z grafičnim uporabniškim vmesnikom in miško. Pametno uro v času polnjenja odene v prepoznaven dizajn, ki nas popelje v neke druge, bolj preproste čase.

PREBERITE ŠE: Pametna zapestnica CMRA – kamera za pametno uro Apple Watch

Držalo z režo za pametno uro Apple Watch, ki je tudi polnilna postaja, je v celoti izdelano iz mehkega silikona, polnilni kabli pa v ceno niso vključeni.

Galerija – Elago W3:

Držalo in polnilna postaja Elago W3Odpri galerijo

BeFunky Collage Ekstremno minimalistični domovi Japoncev Večnamensko nosljivo pohištvo Sharkman – večnamensko nosljivo pohištvo za vsakdanja rabo Campfire Defender Campfire Defender – ‘odeja’ za ogenj Emko – stenska omarica, ki je tudi miza. Pill – pisalna miza, ki je tudi stenska omarica · · ·