Grelnik za jakne Torch
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Zima ima svoje čare, a marsikoga odbija zaradi mraza. Vas pozimi vseskozi zebe in to ne glede na to, koliko plasti oblek daste nase? Omislite si Torch, univerzalni grelec za jakne, ki bo ogrel tudi najbolj zmrzljive in urice na prostem tudi v najhujšem mrazu naredil znosne. Poslovite se od premraženosti ter mrzlih rok in nog.

Torch Coat Heater
85 €
Amazon

Ni lepšega kot pozimi oditi na kuhančka v središče mesta. To prijetno izkušnjo običajno prekine prezeblost. Zdaj lahko to preprečite.

Omislite si univerzalni grelec za jakne Torch, pripomoček, ki ga lahko namestimo v katerokoli jakno ali plašč in nas greje okoli ledvenega dela.

PREBERITE ŠE: Burton × South Park – zimska kolekcija navdihnjena po kultni risanki

Torch je majhna grelna naprava na baterije s štirimi stopnjami delovanja. Je precej tanka, zato vaša hrbtenica ne bo dobila nenavadne oblike. Ker greje osrednji del telesa, bo toplota segla tudi do okončin. Poslovite se torej od mrzlih rok in nog. Zdaj ne potrebujete niti grelnih blazinic več.

Torch je izdelan za vsakdanjo rabo kot tudi za aktivnosti. Baterija na polnjenje omogoča pet ur ogrevanja. Naj vas mraz nikoli več ne prežene v hišo.

Galerija – univerzalni grelec za jakne Torch:

Grelnik za jakne TorchOdpri galerijo

Jakne Colombia x Star Wars Columbia x Star Wars: zimske jakne, ki jih je navdihnila Vojna zvezd BeFunky Collage1 Čudovite izvirne pletenine, v katerih vas ne bo zeblo Burton × South Park Burton × South Park – zimska kolekcija navdihnjena po kultni risanki temnopolt model opozarja na pomanjkanje raznolikosti v modni industriji Black Mirror: temnopolti model opozarja na pomanjkanje raznovrstnosti v modni industriji · · ·