Novak Djoković v oglasu za Peugeot
V zraku · buzz buzz

Srbski teniški igralec Novak Đoković in Peugeot sta posnela zabaven oglas za Peugeot 308GTi, ki pa je močno razhudil Srbe. Čeprav gre za zelo šaljiv oglas, v katerem spremljamo mladega Đokovića, kako odkrije svojo ljubezen do tenisa, je Srbe zmotil izbor igralke, ki igra Đokovićevo mamo, saj ta več kot očitno ne zna srbsko. Ne le da stavek izgovori nerazločno, je tudi napačen glede na angleški prevod in povsem nesmiseln glede na odgovor otroka.

Novak Đoković je kot ambasador znamke Peugeot za model Peugeot 308GTi pred začetkom odprtega prvenstva Francije (Roland Garros) posnel zabaven oglas, ki pa v Srbiji dviguje veliko prahu. V osnovi gre sicer za povsem nedolžen posnetek. Spremljamo mladega Đokovića na uri violine, kjer mu gre vse prej kot dobro, ko skozi okno prileti žogica za tenis in jo nagonsko dvakrat natančno udari z violino bolj kot prej z njo katerokoli noto.

”Zatakne” se, ko se mladi Đoković usede v avto in ga filmska mama vpraša, ali je končno začel uživati v urah violine. Đoković odgovori, da je bilo odlično. Kot boste videli, pa med prevodom in tem, kar izgovori Đokovičeva mama, vlada diskrepanca, zato je otrokov odgovor v srbščini nesmiseln. To je močno zmotilo Srbe, ki so sicer zelo ponosni na svojega tenisača.

PREBERITE ŠE: Nor let potniškega letala sredi Budimpešti, ki je skoraj oplazil zgradbe

”Čeprav je ideja za oglas odlična, pa igralka, ki igra Đokovićevo mamo, ni bila najboljša izbira,” se je zapisalo enemu izmed srbskih portalov, predstavnik Peugeota v Srbiji Nemanja Živojinović (Euroimpex Autogroup) pa je dejal, da je Peugeot ”oglas ustvaril za ves svet in se ni posvetoval z nami. Strinjam se, da bi to lahko storili bolje.”

Kuhinjski triki Nepogrešljivi kuhinjski triki, ki vam bodo močno olajšali kuho Najbolj domiselne čajne vrečke Najbolj domiselne čajne vrečke Maček, ki pleše balet Ta maček obvlada balet bolje, kot ga boš ti kadarkoli! Američani se norčujejo iz Evrovizije Tako so Američani brili norca iz Evrovizije · · ·