Chucky
Kulturni izbor · film

Otroška igra z lutko Chucky se vrača. Vsi ljubitelji grozljivk boste tako ponovno prišli na svoj račun. Gre za že sedmi film o srhljivi morilski lutki, ki je bila gledalcem prvič predstavljena v filmu Otroška igra (Child’s Play) davnega leta 1988. Novo nadaljevanje bo nosilo naslov Cult of Chucky. Šesti del, Curse of Chucky (Chuckyjevo prekletstvo), je izšel leta 2013, novo poglavje pa naj bi bilo nared do noči čarovnic, torej konca oktobra 2017.

“Živijo, se želiš igrati?” Vsi ljubitelji grozljivk prepoznate ta znameniti stavek, ki filmskim likom ne obeta nič dobrega. Prihaja novo nadaljevanje znamenite serije grozljivk Otroška igra (Child’s Play), Cult of Chucky, z na videz prijazno lutko, ki nenadoma oživi in se odpravi na morilski pohod.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Kako ozdraviti dobro počutje (A Cure for Wellness, 2017)

Cult of Chucky bo nadaljevanje filma Curse of Chucky iz leta 2013, ki ga bo prav tako režiral Don Mancini, ki je Chuckyja, malo rdečelaso lutko z modrimi očmi, ki jo obseda duh morilca Charlesa Leeja Raya, ustvaril. ”Čas je za igro!” bo še enkrat izgovoril Brad Dourif, kot nevesta pa se vrača tudi Jennifer Tilly. Čeprav filma še niso začeli snemati, pa so nam ustvarjalci že ponudili dražilnik. Ogledali si ga bomo lahko že za halloween (noč čarovnic) 2017.

PREBERITE ŠE:

V središču dogajanja je tudi tokrat Nica (Fiona Dourif), h kateri v šestem delu po materinem samomoru pride na obisk starejša sestra Barb s svojo družino. Njena najmlajša hči se zaljubi v malo govorečo lutko, ki jo je dobila na skrivnosten način po pošti. Nato se v hiši začnejo dogajati brutalni umori. Nica začne sumiti lutko, a se ne zaveda, da je to v resnici Chucky, ki želi dokončati svoje krvavo delo izpred 20 let. V sedmem delu se znajdemo v umobolnici, kjer pristane Nica, obtožena umorov svoje družine.

Galerija – Cult of Chucky:

ChuckyOdpri galerijo
zookeepers-wife-poster-jessica-chastain 13 knjig, ki jih morate obvezno prebrati, preden postanejo filmi Kako ozdraviti dobro počutje (A Cure for Wellness) Filmski napovednik: Kako ozdraviti dobro počutje (A Cure for Wellness, 2017) Film Kung Fu Yoga (2017) Filmski napovednik: Kung Fu Yoga (2017) Film Petdeset odtenkov teme (2017) Filmski napovednik: Petdeset odtenkov teme – je Anastasia v smrtni nevarnosti? · · · · ·