Film Pošastni tovornjaki
Kulturni izbor · film

Če si želite skrajšati čas do prihoda tretjega dela animiranega filma Avtomobili (Cars 3), vas bo navdušila novica, da v kina že kmalu prihaja komična pustolovščina Pošastni tovornjaki (Monster Trucks), ki prihaja izpod prstov avtorjev nepozabnih animacij, kot sta Ledena doba (Ice Age) in Roboti. Pripoveduje zgodbo mladeniča, v čigar kamionet se naselil pošastno bitje z lovkami.

Pošastni tovornjaki (Monster Trucks) je akcijska avantura za vso družino o prijateljstvu med najstnikom in prikupno pošastjo, ki po nesreči na naftni vrtini v bližini kraja, kjer živi Tripp (Lucas Till), tudi ljubiteljski mehanik, najde pribežališče v njegovem predelanem tovornjaku in tako njegovo življenje v zdolgočasenem mestecu obrne na glavo.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Manchester by the Sea (2016)

Kot se izkaže, ima pošast z lovkami izjemen talent za vožnjo in nenasitno željo po hitrosti. Med njima se splete prijateljska vez, prav pošast pa je ključ za Trippov pobeg v svet. Skupaj začneta uganjati norčije, a kmalu se želijo stvora polastiti zlovešče vladne organizacije, zato Tripp zaprosi prijatelje, naj mu pomagajo izvesti enega od najbolj vratolomnih dirkaških pobegov. Film Pošastni tovornjaki je mešanica posebnih učinkov in CGI-tehnologije, ki vas bo za slabi dve uri prikoval na sedeže.

Galerija – utrinki iz filma Pošastni tovornjaki (Monster Trucks):

Lucas Till in Jane Levy v filmu Pošastni tovornjakiOdpri galerijo
zlati globusi 2017 Zlati globusi 2017: kdo so zmagovalci 74. zlatih globusov? Film Una (2016) Filmski napovednik: Una (2016) Film Manchester by the Sea (2016) Filmski napovednik: Manchester by the Sea (2016) Chucky Filmski napovednik: Cult of Chucky (2017) – čas je za sedmi del Otroške igre! · · · ·