prikazna
Kulturni izbor · film

Oskarjevka Reese Witherspoon se bo po ločitvi srečala z izzivi, ki jih v varnem objemu doma ni pričakovala niti v sanjah.

Čeprav se je poletje šele dobro začelo, že se pripravlja filmska jesen. Romantična komedija Spet doma (Home Again) se začne prav na prvi šolski dan obeh hčera prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot. Med njimi se splete pristno prijateljstvo in tudi nekaj več, kar povzroči, da se Alice nehote spet sreča s svojo preteklostjo in odnosi, za katere je bila prepričana, da jih je pustila daleč za sabo.

Film je spisala in režirala Hallie Meyers-Syher, za katero bo to filmski debi izza kamere, saj se je v preteklosti že udejstvovala kot igralka. Kako se bo obnesla, pa bo mogoče videti 14. septembra letos.

manifesto_900_400 (1) 7 igralcev, ki so nas presenetili z več vlogami v enem filmu maxresdefault Filmski napovednik: Največji šovmen (The Greatest Showman, 2017) Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) Filmski napovednik: Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) Stronger-movie Filmski napovednik: Stronger (2017) · ·