Film T2: Trainspotting (2017)
Kulturni izbor · film

Kultni film Trainspotting iz leta 1996 se po 21 letih vrača na filmska platna. V filmu T2: Trainspotting se na sceno vrača originalna zasedba tako za kot pred kamero. Potem ko je režiser Danny Boyle pred pol leta objavil dražilnik, smo zdaj dočakali prvi napovednik s povsem novimi prizori!

Kulturni fenomen iz sredine devetdesetih let, Trainspotting, januarja 2017 dobiva nadaljevanje. V filmu T2: Trainspotting se na platna vračajo vsi znani obrazi  Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyl in Kelly MacDonald kot Renton, Spud, Sick Boy, Begbie in Diane  tudi za kamero najdemo znane obraze, med katerimi velja posebej izpostaviti režiserja Dannyja Boyla.

Film nastaja po predlogi knjige Porno pisatelja Irvina Welsha, ki je dal tudi drugemu filmu svoj blagoslov, v filmu pa znova tudi nastopa kot Mikey Forrester.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Trainspotting 2 (2017)

Če je bil dražilnik sestavljen iz najbolj markantnih trenutkov prvotnega filma, je prvi napovednik za nadaljevanje v tempu singla Lust for Life Iggyja Popa, ki je neločljivo povezan z originalom. Ritem v napovedniku za T2: Trainspotting sicer narekujeta skladbi Born Slippy (Underworld), ki je bila prisotna že v prvem delu, in Silk (Wolf Alice).

T2: Trainspotting edinburške zadetke spremlja desetletje po dogodkih iz prvega romana (Trainspotting). Če so prvega posneli zgolj z dvema milijonoma ameriških dolarjev, je nadaljevanje visokoproračunsko, saj so zanj porabili kar 18 milijonov.

Galerija – film T2: Trainspotting (2017):

Film T2: Trainspotting (2017)Odpri galerijo

Filmski prizori, pri katerih smo največkrat stisnili pavzo. 10 filmskih prizorov, pri katerih smo največkrat pritisnili pavzo Film Life (2017) Filmski napovednik: Life (2017) Film The Promise (2016) Filmski napovednik: The Promise (2016) – najdražji neodvisni film v zgodovini Filmi v novembru 2016 Kino v jeseni 2016 – katerih filmov ne smemo spregledati v novembru? · · · ·