Film Vesolje med nama (2017)
Kulturni izbor · film

Vesolje med nama (The Space Between Us) je vesoljska pustolovščina, ki pripoveduje zgodbo o dečku, ki po 16 letih odraščanja na Marsu pride na Zemljo, da bi našel očeta in ugotovil, kam sodi. V filmu Petra Chelsoma v glavnih vlogah nastopata Asa Butterfield in Britt Robertson.

Vesolje med nama (The Space Between Us) je izvirna zgodba o dečku, ki ga na Zemljo ‘naplavi’ z Marsa. Ko gre skupina astronavtov na Mars, ena od astronavtk na rdečem planetu razkrije, da je noseča. Rodi sina, sama pa zaradi zapletov pri porodu umre, ne da bi pred tem razkrila, kdo je oče.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Petdeset odtenkov teme – je Anastasia v smrtni nevarnosti?

16 let pozneje je Gardner Elliot (Asa Butterfield) najstnik, odraščajoč na Marsu (vzgaja ga skupina preostalih astronavtov), ki želi najti svojega očeta. Med raziskovanjem svojega porekla se med Gardnerjem in Tulso (Britt Robertson), dekletom iz Kolorada, prek spleta rodi prijateljstvo. Ko se z astronavti vrne na Zemljo in se odpravi raziskovat čudesa, o katerih je bral na Marsu, ugotovi, da njegovi organi niso vajeni Zemljinega ozračja. Zato je primora oditi v zdravstveno ustanovo, a iz nje pobegne in se s Tulso odpravi na beg. Poleg Robertsonove in Butterfielda v filmu nastopata še Gary Oldman in Carla Gugino.

Galerija – utrinki iz filma Vesolje med nama (The Space Between Us):

Film Vesolje med nama (2017)Odpri galerijo

Film Družina brez zavor (A Fond, 2016) Filmski napovednik: Družina brez zavor (À fond, 2016) Slovenska najstnica v filmu Spectral (2016) Spoznajte najstnico, ki v ameriškem filmu Spectral tekoče govori slovensko closer-portman-and-clive Ti filmi te bodo odvrnili od varanja Film Pošastni tovornjaki Filmski napovednik: Pošastni tovornjaki (Monster Trucks, 2017) · · · · ·