Screen Shot 2017-08-02 at 11.41.09 copy
V zraku · buzz buzz

Pripravite robčke, potrebovali jih boste. Ta kratki animirani film je namreč prava internetna senzacija in to, kar potrebujemo v današnjem svetu, polnem nestrpnosti in sovraštva.

Kratki animirani film In a Heartbeat sta ustvarila 2 študenta na Ringling Collegeu of Art and Design Beth David in Esteban Bravo. Filmček je bil del njune disertacije, a je postal veliko več kot le šolski projekt.
Sledimo zgodbi mlajšega fanta, ki se poskuša soočiti s čustvi, ki jih goji do svojega čednega sovrstnika, temi, ki je animirani filmi še niso raziskali. V samo 4 minutah povzame izkušnjo LGBTQ-družbe in ji pokaže, da se nima česa bati.

Beth in Esteban sta na Kickstarterju za kar 5-krat presegla prvotno predvidena in zastavljena sredstva, ki sta jih potrebovala za produkcijo filma, njuno trdo delo pa se še naprej obrestuje.

genij Tako nek genij spreminja newyorške ulice cover-napake-prvi-zmenek 5+ napak, ki jih ne smeš narediti na prvem zmenku shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? new-girl-bachelor-bachelorette-1 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto · ·