Film Brain Divided
V zraku · buzz buzz

Brain Divided je kratek animirani film, ki v slogu filma Vrvež v moji glavi (Inside Out) na primeru pokaže, kaj se nam podi po glavi, ko smo na prvem zmenku in do ušes zaljubljeni. Oglej si zabaven dvoboj med razumom in srcem, ki bijeta bitko, kdo bo prevzel nadzor nad obnašanjem mladeniča, ki želi karseda očarati dekle na drugi strani mize.

Prvi zmenek je za marsikoga zelo stresen, saj želi svojo simpatijo karseda očarati. V tej vnemi pa marsikoga zanese, saj ne zna brzdati svojih čustev. Pravijo, da je nervoza dober znak in kratek animirani film Brain Divided v slogu filma Vrvež v moji glavi to oriše na popoln način.

PREBERITE ŠE: Inside Out

Ko smo zatreskani, imamo cel kup mešanih občutkov. Se je tudi tebi kdaj po glavi podilo toliko različnih stvari kot mladeniču iz animiranega filma, ko te je zadel angel ljubezni?

Sergey Brin Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti Kako pravilno natočiti pivo? Pivo: kako pravilno natočiti pivo iz steklenice/pločevinke? Kaj izbira fonta pove o vaši osebnosti? Povej mi, kateri font uporabljaš, in povem ti, kdo si