Satoyuki Fujimara - rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Tleskanja s prsti verjetno nikoli niste razumeli kot športa, toda japonski študent Satoyuki Fujimara ga jemlje sila resno in nedavno je podrl enega od najtežjih rekordov v zgodovini. Preverite, kolikokrat je tlesknil v eni minut. Številka je naravnost neverjetna.

Satoyuki Fujimara je novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti. Japonski študent je v eni minut tlesknil kar 296-krat. Da, prav ste prebrali. In če mislite, da je tleskanje s prsti lahek šport, samo poglejte njegovo obrazno mimiko med postavljanjem rekorda. Trpljenje je neizmerno, da ne omenimo, koliko ur treninga je šlo v to.

PREBERITE ŠE: Club 28 – najmanjši nočni klub na svetu meri manj kot WC kabina

Kako impresivna številka je to in kako težaven šport je v resnici to, se lahko prepričate sami, tako da si nastavite štoparico in poskušate čim večkrat tleskati s prsti eno minuto. Prepričani smo, da rekordu ne boste prišli niti malo blizu. Že to, da vam bo po minuti še vedno uspelo tleskati, bo lep uspeh. Prejšnji rekorder je bil sicer Šved Jens Gudmansen, ki je leta 2009 v minuti tlesknil 278-krat.

Mojstrsko tleskanje:

tumblr_static__dsc5377 Zakaj bi si morali po razhodu s partnerjem postriči lase? Samolepilno žepno ogledalce Refix Žepno ogledalce kot prikupen dodatek za pametni telefon BeFunky Collage Enojajčni dvojčici sta se svojih las sramovali. Danes sta zaradi njih slavni! Egiptovski vojaški orkester Je to najbolj obupen vojaški orkester na svetu? Prisluhnite, kako se blamira ob igranju himen! · · ·