V manj kot treh minutah bo ta video spremenil vaš pogled na življenje
V zraku · buzz buzz

Vsak izmed nas ima enako količino časa na voljo v enem dnevu, tednu, mesecu in letu. Na vas je, kako ga boste razporedili in kaj boste z njim naredili. Ga boste ‘ubili’ ali ‘izkoristili v tem trenutku’?

Ubijanje časa‘ je nekaj, k čemur se ljudje z lahkoto zatečemo. Verjetno zato, ker gre za bistveno lažjo pot, saj je vse, kar moramo storiti, ostati na isti točki in nenehno početi tisto, kar nas s te točke ne bo premaknilo. Človek poskuša ubiti čas, a na koncu, kolikor se pač temačno sliši, čas ubije njega, je nekoč rekel Herbert Spencer. In verjetno se ni motil.

Naš največji sovražnik je JUTRI. Vendar, kaj vas dejansko ovira pred tem, da ne bi določene stvari naredili točno v tem trenutku in ne, ‘ko se boste upokojili’? Zakaj čakamo na pravi trenutek, medtem ko je večina našega življenja že izginila, poti nazaj pa ni več?

Biti otrok je lepo, biti upokojen je prav tako lepo – kaj pa se zgodi z vmesnim časom, ko nismo več otroci in  se še nismo upokojili. Je to čas, ko le čakamo, kdaj bo petek, da si bomo odpočili od dela? Kdaj bo dopust? In kdaj se bomo upokojili? Če ta vmesni čas res tako preživljate, ste ga dejansko ubili! Naredite ga smiselnega, posebnega in mu dajte namen.

RICHIE RICH, Macaulay Culkin, 1994, © Warner Brothers/courtesy Everett Collection 6 popolnoma zgrešenih vrednot, ki nam jih vsiljuje družba shutterstock_370032968 Kdaj lahko pred partnerjem prvič spustiš golobčka in kdaj ga lahko predstaviš staršem? BeFunky-collage 15+ modnih katastrof, za katere ne boste mogli verjeti, da so se zgodile lork-eat-me-nouvel-art-urbain-street-food-mattresses-2-Copier Umetnik, ki iz starih vzmetnic ustvarja slastne jedi · · · ·