#10 – Karlie Kloss – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Karlie Kloss

Karlie Kloss je dekle brezčasnega videza, ki pa ji v manekenski karieri sprva ni kazalo preveč dobro, čeprav danes velja za eno najuspešnejših manekenk. Problemi niso bili povezani s stasom, pač pa račjo hojo, ki jo je ''podedovala'' iz baleta. A balet ji ni stal le na poti, namreč sukanje v baletnih čeveljcih jo je izučilo v mojstrico vihtenja visokih petk. V manekenske vode je sicer zaplavala pri 15 letih, pot tja pa ji je utrla fotografija za naslovnico revije Scene Magazine, ki jo je posnela pri štirinajstih.

Američanka Karlie Kloss manekenstva ne jemlje kot resno službo in ga kot ena redkih ne opisuje kot trdo delo. Je zelo prizemljena in pravi, da je prej športnica, kot manekenka, čeprav je zadnja leta eno najbolj delavnih deklet v svetu mode, za katero se znamke in oblikovalci kar grebejo. Na njeno prvinsko lepoto so med drugim stavila imena kot so Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Gap, Dior, Hermes, Oscar de la Renta, Topshop in Victoria’s Secret Pink.

PREBERITE ŠE: #9 – Behati Prinsloo – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Klossova je obraz Marc Jacobsove dišave Lola, po modni brvi pa se je v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu sprehajala za številne modne oblikovalce, kot so Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Louis Vuitton in Versace. Videli pa smo jo tudi že na naslovnici številnih revij– W, Elle, Allure, i-D, Numéro, Vanity Fair, Dazed & Confused, Teen in Vogue.

Dodatne Informacije

Sledi Karlie Kloss na družabnih omrežjih:
facebook.com
twitter.com
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kolekcija H&M Fall Fashion 2020: lepota recikliranih materialov