13 vznemirljivih prostorov za spolnost, ki jih najdeš v svojem domu

Foto: IG @absolutely4woman
Zadnjič posodobljeno: :

Uresničite svoje fantazije - doma.

Na trenutke se lahko v spalnico prikrade monotonost. Ne prepustita se ji, ampak raziščita in preiskusita vse navedene prostore in položaje, ki jih bosta zasledila v prispevku. Morda sama najdeta še kakšnega več.

Preverita 13 preprostih, a vznemirljivih položajev in prostorov doma, kjer se lahko predajata strasti. Akcija!

1. Na kuhinjskem pultu

Partner naj vas dvigne na pult in z vas je (saj sta v kuhinji, uporabita smetano, marmelado in še in še). Lahko pa vas tudi obrne, povleče za lase, vas nagne nad pult in prodre v vas od zadaj.

2. Proti oknu

Se želita počutiti poredno? Razprita zavese in naslonita svoji telesi ob okno. Vaši sosedje vas verjetno ne bodo videli, toda ideja, da bi vas ujeli, vas bo napolnila z adrenalinom.

3. Pod tušem

Naj se igra z vašimi z lasmi, naj vas z milom nežno umiva po prsih in nato prodre v vas. Pazita le, da ne zdrsneta. Za ravnotežje poskusita položiti roke na stenske ploščice.

4. Pred ogledalom v kopalnici

Kaj je bolj vznemirljivo od njegovega telesa? Vaše telo. Če se postavite pred ogledalo, se boste videli iz povsem novega zornega kota. Videli boste celo veliko več, kot običajno vidite. Vznemirljivo!

5. Na kavču

Tu je idealen kraj za spolni odnos, saj bo partner sedel, kar pomeni, da ga boste zlahka gledali v oči. Lahko si predvajata film za odrasle za nekaj vznemirljivih zvokov v ozadju.

6. Na tleh dnevne sobe

Da, bolel vas bo hrbet. Da, bolela vas bodo kolena. Toda bolečina bo vredna užitka.

7. Na pokrovu avtomobila

Verjetno sta že imela spolne odnose na zadnjem sedežu avtomobila, (če ne, akcija ), ampak ali sta to kdaj počela na pokrovu motorja? Čas je, da poskusita! Parkirajta avto v garaži, tako da vama ne bo treba skrbeti, ali vaju bodo aretirali zaradi nespodobnega vedenja.

8. Ob steni

Roke položite na steno in naj moški v vas prodre od zadaj. Preprosto.

9. Sredi katere koli sobe v stanovanju

Preizkusite partnerjevo moč tako, da mu skočite v naročje in mu pustite, da vas drži, medtem ko prodre v vas. Težje je, kot je videti v filmih. A tudi, če ne bo šlo, se bosta nasmejala.

10. V omari

Čas je za igranje vlog! Pretvarjajte se, da ste na zabavi in ​​se prikradite v omaro za hitri spolni odnos. Še bolje, pretvarjajte se, da on ni vaš fant. Da sta le popolnoma neznanca, ki ju je prevzela strast.

11. Na vašem dvorišču

Imate gugalnico? Kaj pa viseča mreža? Ali odeja za piknik, ki jo lahko pogrnete po travi? Na lastnem (po možnosti ograjenem) dvorišču je možnosti nešteto.

12. Na stopnišču

Če je med vama višinska razlika, je stopnišče idealen kraj za intimnost. Lahko ste višje ali nižje, v kolikor želite ustvariti popoln kot prodiranja.

13. Na strehi

Če živita v hiši z ravno streho, sta stoodstotno prepričana, da ne bosta padla se povzpnita tja gor. Samo počakajta, da se stemni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
4 rdeče zastavice, ki jih radi spregledamo na začetku veze