18 igralcev, ki zavračajo prizore z goloto

Prizori z goloto so osnova za hollywoodske filme in serije. Ne glede na to, ali je prizor tam zato, da podkrepi ljubezensko zgodbo, da pokaže dinamiko para ali pa le za komičen vložek, so mnogi igralci pripravljeni, da s sebe odvržejo prav vse. A še vedno obstaja nekaj zvezdnikov, ki goloto zavračajo. Nekateri imajo v pogodbah klavzule, s katerimi se zavarujejo pred prizori z goloto, nekateri navajajo osebne razloge, spet drugi si preprosto ne želijo, da bi jih gole videli družinski člani. Od Megan Fox do Jennifer Garner, to so ljubljenci občinstva, ki zavračajo goloto.

Kateri igralci zavračajo goloto? Tukaj je 18 zvezdnikov, ki pravijo, da se nikoli, ampak res nikoli, ne bodo slekli.

Julia Roberts

Julia Roberts
Julia Roberts

Julia je znana po vlogah močnih žensk, kot je na primer Erin Brockovich in Vivan (Čedno dekle), a nikoli ne boste videli, da bi bili njeni liki goli. Leta 2009 je za Daily Mail povedala, da “… to ni nekaj, kar počnem, če me boste torej prosili, da to naredim, pričakujte, da vas bom zavrnila. Veste, kot mati treh, se pač tako počutim.”

Anna Kendrick

Anna Kendrick
Anna Kendrick

Čeprav smo lahko videli golo Anno v filmu Kako najti zmenek za poroko (Mike and Dave Need Wedding Date, 2016), to ni bila Anna, ampak njena dvojnica. Igralka namreč v celoti zavrača gole prizore. Za The Telegraph je povedala, da “… tega ne bom naredila. Ne kritiziram ljudi, ki to počnejo, ampak sama bom delala to, kar delam do zdaj in upam, da bo dobro.”

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

Igralec Samuel L. Jackson je že nekaj časa na sceni, a še vedno zavrača gole prizore. Howardu Sternu je povedal, da “… bom po vsej verjetnost zahteval dvojnika za penis. Ne vem, če je ta dovolj ogromen.”

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

Čeprav je Jessica zaslovela z vlogo v seriji, ki se je osredotočala na seks, je sama zavrnila vse prizore, kjer bi se morala pojaviti gola. Je tudi edina igralka iz serije Seks v mestu, ki se v seriji ni pojavila gola. Za The Hollywood Reporter je povedala, da ima v vsaki pogodi klavzulo, kjer je izrecno napisano, da se gola ne bo pojavila. “Nimam predsodkov do nikogar, ki se za to odloči,” je povedala za THR. “Mislim, da je fantastično, da se ljudje počutijo dovolj samozavestne, da to naredijo. Sicer pa moja odločitev tudi ni povezana s principi, religijo ali ideologijo.”

Kristen Bell

Kristen Bell
Kristen Bell

Kristen Bell je znana po vlogah v Ledenem kraljestvu in seriji The Good Place, oboje pa je namenjeno splošnemu občinstvu. “Ne bom se pokazala. Vsi Mr. Skinsi tega sveta so “Oh, Kristen, sleči se!”, in jaz sem “Ja, sanjaj!”,” je povedala za Women’s Health.

Jessica Alba

Jessica Alba
Jessica Alba

Medtem ko se Jessica Alba trenutno osredotoča predvsem na svoje podjetje Honesty, je včasih igrala v priljubljenih filmih, kot sta Cukrček (Honey, 2003) in Fantastični štirje (Fantastic Four, 2005). V nobenem izmed filmov se ni slekla. V intervjuju za Glamour je povedala: “Ne želim si, da moji stari starši vidijo moje prsi. To je to. Mislim, da bi za božič bilo precej čudno. In če pogledamo vse filme, ki sem jih posnela, golota nikoli zares ne bi povzdignila filma.”

Jennifer Garner

Jennifer Garner
Jennifer Garner

Jennifer je prehaja med različnimi filmskimi žanri, a niti v enem se ni slekla, in se tudi ne namerava. Za MTV je povedala, da “… ne bom dala vse s sebe. Ne hvala. Svet si zasluži boljše. Me ne zanima.”

Blake Lively

Blake Lively
Blake Lively

Blake Lively, najbolj znana po vlogi Serene van der Woodsen v seriji Opravljvka, je za Daily Mail povedala, da se ne bo kaj kmalu pojavila brez oblačil v filmu ali seriji. “Ko vidim goloto v filmu, postanem raztresena,”pravi. “Če gledam prizor in vidim prsi, je to vse kar gledam – ne morem si pomagati. Mislim, da to nikoli ne bo zame.”

Rachel Bilson

Rachel Bilson
Rachel Bilson

Tdui Rachel Bilson se ne bo kaj kmalu pojavila gola. Za Playboy je povedala, da je skoraj izgubila vlogo, ker je goloto zavrnila. “Filmi so lahko seksi ali tudi brez golote. Film je imel oznako R in goloto bi vtaknili povsod, kjer le lahko. A sem precej trmasta in verjemite mi, goloti se da izogniti.”

Rebel Wilson

Rebel Wilson
Rebel Wilson

Kot njena soigralka v filmu Prava nota (Pitch Perfect), Anna Kendrick, tudi Rebel Wilson zavrača prizore z goloto. Za Marie Claire je povedala, da je za goli prizor v filmu (Ne)profesionalec (The Brothers Grimsby, 2016), uporabila dvojnico. Pravi, da bi razmislila o goloti za resnejšo vlogo, a v komediji res ne vidi smisla v goloti.

Jessica Simpson

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Jessica Simpson je znana predvsem po svoji glasbi, pojavila pa se je tudi v filmih, kot sta Carja Hazzarda (Dukes of Hazzard, 2005) in Uslužbenec meseca (Employee of the Month, 2006). A gole je ne boste videli. Za Allure je leta 2010 povedala, da golota ne pride v poštev. “Nikoli ne bom snemala gola,”je delaja Simpsonova. “Ne briga me, kako temačna ali intelektualna je lahko vloga. Ne briga me, če zato dobim oskarja. Tega pač ne bom naredila. Ta priznanja mi nič ne pomenijo.”

Ricky Gervais

Ricky Gervais
Ricky Gervais

Ricky Gervais je eden najbolj znanih komedijantov v Hollywoodu, a na goloto za nekaj smeha, za razliko od svojih stanovskih kolegov, več ne pristaja. V intervjuju za MTV je povedal: “Ni možnosti, da to naredim.” V nadaljevanju je še razložil, da bi za sceno, kjer bi se od njega zahtevala golota, razmislil o dvojniku.

Hilary Duff

Hilary Duff
Hilary Duff

Hilary je ena izmed redkih zvezd, ki jo je ustvarila TV-mreža Disney Channel, in ni bila vpletena v kakšen škandal. Za The Telegraph je povedala da, “ … če igram v filmu, želim biti to jaz. Ne želim si sleči majice ali karkoli drugega. Zdi se, da je v ZDA tred, da takoj ko dopolniš 18 ali 19 let, slečeš majico in narediš nekaj norega. Ne vem pa, kaj temu sledi.”

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar

Sarah je zaslovela z vlogo Buffy v seriji Buffy, izganjalka vampirjev. Čeprav javno o tem nikoli ni spregovorila, pri Page Six poročajo, da je zavrnila vloge, ki so zahtevale, da se sleče. Njen predstavnik je za tabloid povedal, da “Sarah se ne slači in pika. To ni njen stil.”

Allison Williams

Allison Williams
Allison Williams

Medtem ko je njena soigralka v seriji Punce, Lena Dunham, pokazala vse, se Allison ni slekla in tako ostala edina punca v seriji, ki je ohranila oblačila. Za ABC je povedala da “… Marnie sem želela dati sebe. In so stvari, ki sem jih želela zadržati zase in čutim, da bi vedno morale biti le zame.”

Ashley Benson

Ashley Benson
Ashley Benson

Ashley je zaslovela s serijo v Ljubke lažnivke, kasneje pa je igrala še v provokativnem filmu Spring Breakers (2012). In pri tem filmu je zavrnila, da se sleče in za Cosmopolitan povedala, da “… nikoli ne želim pristati na goloto, ki je nepotrebna. Dekleta so lahko videti veliko bolje v spodnjem perilu ali v majici in ostalo preprosto prepustijo domišljiji.” Razložila je tudi, da je odkorakala s prizorišča snemanja, če je začutila, da je filmska ekipa preveč vsiljiva.

Mandy Moore

Mandy Moore
Mandy Moore

Mandy je zaslovela kot najstnica, danes pa jo lahko vidimo v priljubljeni seriji To smo mi. Igralka nima interesa, da bi se danes pojavljala gola. “Sem skromno dekle,” je povedala za Entertainment Tonight. “Nihče ne vidi moje zadnjice, razen jaz sama za zaprtimi vrati.” Za prizor v filmu Lov za svobodo (Chasing Liberty, 2004), kjer smo lahko videli ‘njeno’ zadnjico, je uporabila dvojnico.

Megan Fox

Megan Fox
Megan Fox

Čeprav Megan velikokrat označujejo za seks simbol, sama zavrača goloto. Pravzaprav se je umaknila izpod žarometov prav zaradi tega, da bi se izognila vlogam, ki zahtevajo, da s sebe odvrže oblačila. “Obstajajo dobri projekti, z nadarjenimi ljudimi, nadarjenimi režiserji, a stvari, ki se zahtevajo od žensk v teh filmih, so stvari, za katere nočem, da jih vidi moj sin,” je Megan povedala za The Mirror. Razložila je, da ji je bila ponujena vloga prostitutke na HBO-ju, a jo je zavrnila zaradi nazornih prizorov seksa. “To so stvari, ki so za žensko, ki igra to vlogo, poniževalne.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!