fbpx

3 astrološka znamenja, ki bodo v tem letu imela najbolj razburljivo spolno življenje

Foto: envato

Ne glede na to, ali so v razmerju ali samski, ti 3 znake zodiaka v tem letu doživljajo ognjemet strasti! V njihovi postelji nikakor ni dolgčas ...

Katera astrološka znamenja bodo to leto zaključila z najboljšo statistiko v številu spolnih odnosov?

Lev

Mars že v začetku leta 2022 povzroča senzacijo v vaši spalnici: veselite se vročih dogodivščin, ki na začetku ostanejo neobvezujoče. Ni pomembno! Glavna stvar je, da se zabavate! Maja boste spoznali osebo, ki ne povzroča samo čustvenih eksplozij v postelji, ampak se vas dotakne tudi na duhovni ravni. Preostanek leta boste obdarjeni s številnimi nežnimi trenutki. Svojemu partnerju boste slepo zaupali, tako da bo seks še bolj intenziven in čustven.

via GIPHY

Oven

Ljubezenski planet Venero imate popolnoma na svoji strani – še posebej spomladi bo zelo intenzivno, ker se takrat Mars pridruži Veneri. Zato prihaja dodatna porcija ognja in strasti. Komaj boste lahko zapustili posteljo… Še posebaj lepo bo vezanim ovnom – ko gre za ljubezen, vam želja skorajda ne bo odrekana. S partnerjem sta dobro usklajen dvojec!

Tehtnica

Ni skrivnost, da zodiakalno znamenje Tehtnica spada med razmišljujoča horoskopska znamenja. Zato se običajno težko prepustite in zaradi tega trpi vaše spolno življenje … v tem letu 2022 ni tako! Venera in Mars se pojavita na sceni in vam podarita ure ljubezni in strasti. Čas je, da se končno prepustite.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!