fbpx

4 lastnosti, ki jih imajo vsi odlični ljubimci

Foto: envato

V razmerju je zelo pomembno, da smo do partnerja pozorni, mu prisluhnemo in tako razumemo, česa si najbolj želi- tako v spalnici, kot pri vseh drugih področjih zveze. Vsak odnos je unikaten in razlikujejo se tudi naše potrebe in želje, pa vendar obstajajo karakteristike, ki jih imajo vsi pozorni partnerji. Za vas smo pripravili 4 lastnosti, ki jih imajo vsi odlični ljubimci.

1. Pozoren je na vaše želje in potrebe

Odličen ljubimec bo vedno poskrbel, da se boste počutili udobno in prijetno. Pomembni mu ne bodo le njegovi užitki, ampak bo prisluhnil tudi vam in vašemu telesu ter se pozanimal, kaj najbolj ugaja vam. Pripravljen se vam bo prilagoditi in bil pozoren na to, kako nanj reagirate.
Pozornosti pa odlični ljubimci seveda ne omejijo le na spalnico. Za partnerja si želite človeka, ki si bo želel, da bi se vedno počutili slišane in razumljene. Pri sestavljanju skupnih načrtov bo vedno upošteval tudi vaše želje in vas tekom zveze spoznal dovolj dobro, da bo zelo hitro opazil, če z nečim ne boste zadovoljni.

Odličen ljubimec bo vedno prisluhnil vašim željam Foto: Yaroslav Shuarev / Pexels

2. Pripravljen je počakati

“Tisti pravi”, o katerem sanjate, vam ne bo dajal občutka, da morate početi nekaj, ob čemer bi se počutili neprijetno. Ljudje se med seboj razlikujemo- nekatere zveze se pričnejo z avanturo za eno noč, pri drugih pa tovrstni način zbliževanja poteka počasneje. Z nobeno od možnosti ni nič narobe, pomembno pa je, da poslušate svoje telo in zavoljo želja druge osebe ne prehitevate. Odličen ljubimec bo to razumel in bil pripravljen počakati.
Različen tempo se lahko pokaže tudi na drugih področjih zveze. Pomembno je, da partnerja drug drugega poslušata in tudi razumeta, če eden od njiju za to, da bi delil določene osebne stvari, potrebuje nekoliko več časa.

3. Zna si vzeti čas

Povsem normalno je, da ženske za intimnost potrebujete nekoliko več časa kot njihovi partnerji. Odličen ljubimec bo to razumel in vaš tempo upošteval, pozoren pa bo tudi na to, kako na njegove dotike reagira vaše telo.
Čas za ljubeče objeme, poljube in dotike pa si mora partner vzeti tudi tekom dneva. Seveda se ljudje tudi tu razlikujemo: nekateri ljubezen najraje izražajo preko dotikov in se na ta način počutijo najbolj ljubljeni, drugi pa se najbolj slišani počutijo preko drugih jezikov ljubezni. V zdravi zvezi partnerja drug drugega poznata dovolj dobro, da razumeta, kdaj si dotikov želita in tako poskrbita, da je ljubezen med njima vedno prisotna.

V zvezi so zelo pomembni nežni, ljubeči dotiki Foto: Yan Krukov / Pexels

4. V odnosu ohranja igrivost

Mnogi se lahko strinjajo, da je ena glavnih lastnosti srečnih razmerj to, da se znata partnerja skupaj pozabavati in da v skupnih trenutkih resnično uživata– ne glede na to, kaj počneta. Ob odličnem ljubimcu razmerje nikoli ne bo dolgočasno– vedno bo namreč našel načine, kako vas lahko preseneti, vam polepša dan in vam na obraz prikliče nasmeh.
Marsikdo se strinja, da igrivost in pustolovščine v najboljših zvezah svoje mesto najdejo tudi v spalnici. Odličen ljubimec se ne bo bal preizkusiti novih idej, seveda pa se bo pred tem pozanimal, kakšne so vaše meje in fantazije.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.