5 malenkosti, ki jih moški spretno skrivajo med intimnim odnosom

Foto: Pavel Danilyuk na Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Nihče ni popoln - niti moški. In to je 5 najbolj pogostih stvari, ki jih moški skrivajo pred ženskami med samim intimnim odnosom.

Vsi imamo napake. Moški niso popolni, imajo svoje majhne napake, skrivnosti in negotovosti, za katere upajo, da jih partnerke ne bodo opazile.

In kaj si ne želijo, da ženska vidi pri njih in to spretno skrivajo.

1. Njegov izraz na obrazu med vrhuncem

Pred vami je razlog, zakaj moški večkrat ob doživljanju vrhunca, naslonijo ali skrijejo svoj obraz na partnerkin vrat ali prsni koš. Mislijo, da je njihov obraz videti, kot da so ugriznili v limono. In tega pravijo, nihče ne sme videti.

2. Dejstvo, da že nekaj časa ni telovadil

Večino prostega časa preživijo s prijatelji na pijači ali gledanjem nogometa. Ne telovadijo, in niso več v formi. Njihovi bicepsi so manjši kot na fotografijah, ki jih objavljajo na družbenih omrežjih. Trebušček pa počasi raste.

3. Da se trudi, da ne bi prehitro končal

Ta trud predstavlja skoraj 50 odstotkov časa med spolnim odnosom. Njihovo stokanje ženske razumejo, kakor stokanje od užitka, a temu ni tako. Moški dejansko poskušajo nadzorovati svoje dihanje in razmišljati o čem drugem, da ne bi končali prehitro. Mnogi moški zato skušajo žensko zadovoljiti kar s predigro na začetku samega odnsa. Da bi zmanjšali vso to napetost in pričakovanja do njih.

Moški radi ustvarjajo romantično vzdušje, da preusmerijo pozornost od nereda v sobi.
Foto: Klimkin – Pixabay

4. Da ima težave z odpenjanjem nedrčka

Ne glede na to, koliko nedrčkov so v življenju odpeli, jim nekateri izmed njih še vedno predstavljajo nepremostljivo oviro. Stvari postanejo še bolj nerodne, če se odločijo opraviti to delo z eno roko.Tudi zato mu diskretno pomagajte v kolikor je vaš patent prezapleten!

5. Da ima površinsko pospravljeno stanovanje

Preden pride na obisk ženska, ki jim je všeč, vse smeti pospravijo pod posteljo ali jih skrijejo v najbolj oddaljene kote sobe. Prepričani so, da jih tam ne bo videla. Zaradi tega včasih vztrajajo pri spolnem odnosu z ugasnjenimi lučmi in nameščanju sveč po stanovanju. In velikokrat nimajo radi, da brskate po stanovanju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 stvari, ki so strogo prepovedane vsaki ženski, ki je na lovu za potencialnim partnerjem!