fbpx

5 nasvetov za še bolj seksi počitnice

Počitnice so čas za strast

Čeprav počitnice sestojijo iz sončenja, ukvarjanja z vodnimi športi in uživanjem v kulinariki, je ena njihovih ključnih sestavin tudi počitniški seks. V nadaljevanju preverimo 5 nasvetov za še bolj seksi počitnice …

Počitnice parom predstavljajo čas, ko se lahko posvetijo eden drugemu in ponovno povežejo po letu, ki so ga večinoma preživeli na delovnem mestu. Počitnice so sinonim za sproščanje, ko lahko končno pozabimo na stres in uživamo v počitniškemu seksu. Zatorej preberimo naslednjih 5 nasvetov za še bolj seksi počitnice, ugasnimo mobilnike in se posvetimo svoji boljši polovici …

Pakirajmo “vroče”

Prevelike majice in razvlečena trenirka naj ostanejo doma. V kovček spakirajmo stvari, v katerih se počutimo seksi in v katerih nas naša boljša polovica gleda s posebnim leskom v očeh.

Izberimo “vročo” destinacijo

Izberimo destinacijo, ki se nam zdi seksi. Pozabimo na hotelske komplekse z otroško animacijo in izberimo intimen in romantičen kraj, ki nas bo zagotovo spravil med rjuhe.

Pripravimo se na vse

Poleg standardnih počitniških kosov, kot so kopalke, slamnik in krema za sončenje, v kovček ne pozabimo spakirati tudi pripomočkov, s katerimi bomo vedno pripravljeni na akcijo. V posebno torbico spravimo masažno olje, sveče, lubrikant, pralineje in sol za penečo kopel.

Pripravimo seksi “bucket list”

Že v naprej pripravimo seznam seksi stvari, ki jih lahko počnemo na počitnicah. To je lahko nov seks položaj, nov prostor, ki ni postelja, še nedoživeta seksualna fantazija …

Napolnimo se z adrenalinom

Na počitnicah se prepustimo tudi adrenalinskim užitkom, ki po žilah požanejo kri. Deljenje izjemne izkušnje namreč partnerja še bolj poveže in napolni z občutki intime in poželenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!