fbpx

6 nasvetov, kako lahko izboljšate intimne odnose

Foto: twenty20

Vaši intimni odnosi niso takšni, kakršni si želite, da bi bili in iščete načine, kako bi jih izboljšali, kaj bi lahko naredili, da bi v njih spet uživali? S temi nasveti boste zagotovo izboljšali intimne odnose.

Spolnost je pomemben vidik kakovostnega odnosa, zato, če imate težave na tem področju, je tukaj nekaj načinov, kako jih rešiti.

Recite ne lažnim vrhuncem

Lažni orgazem ni nič nenavadnega, ena študija pa je pokazala, da kar 60 odstotkov žensk občasno ponaredi orgazem. Vendar pa pretvarjanje v razmerju ni dobra stvar, saj lahko močno poruši odnos s partnerjem, kar bo po nepotrebnem pripeljalo do nesoglasij in še slabše spolnosti. Bolje je, da partnerja med spolnim odnosom usmerite na tisto, kar vam je najbolj všeč, da bosta oba dosegla vrhunec.

via GIPHY

Bodite samozavestni in odprti drug do drugega

Vedno povejte, kaj si želite. Ne oklevajte, ampak bodite iskreni in odprti do partnerja, povejte mu, kaj vam ustreza in kaj ne. Študije so pokazale, da imata partnerja, ki sta odprta drug do drugega, boljše spolne odnose, saj je zadovoljstvo obojestransko.

Ne bodite tiho

Ne molčite med odnosom, spustite svoj glas. Med glasnim spolnim odnosom in dobrim je namreč velika korelacija, poleg tega pa lahko to, kar govorite med njim, navduši vašega partnerja, zato ne oklevajte in mu povejte, kaj vam je všeč in kako se v tistem trenutku počutite.

via GIPHY

Naj spolni odnos odraža vaša čustva

Kolikokrat ste imeli odličen spolni odnos po prepiru s partnerjem? Ali nežen po romantični večerji? Spolnost naj vedno izraža vaša čustva, saj bo navdušenje v spalnici večje. Ne glede na to, ali gre za nežnejši ali bolj grob spolni odnos, ima vsak svoj čar in vsak je lahko fenomenalen.

Poskusite nekaj novega

Spolnost mora biti vsakič nekaj posebnega, zato s partnerjem vedno poskusite nekaj novega. Nekaj, v čemer bosta oba uživala.

via GIPHY

Konstantnost

Več spolnosti je enako boljša spolnost ter dober način, da ste vi in ​​vaš partner ​​srečna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!