6 odličnih stvari, ki pridejo v tvoje življenje, ko dobi tvoja sestra otroka

"Darila otroci pozabijo, dobrote nikoli!" - Ljudski pregovor

To, da imaš sestro, je dobro za tvoje duševno zdravje in ti pomaga živeti dlje v skladu s to raziskavo! Vendar to še ni vse. Izkazalo se je, da ne samo ona, ampak tudi njeni otroci na tvoje življenje vplivajo na številne pozitivne načine. Ko dobi tvoja sestra otroka, se namreč tudi v tvojem življenju začne novo, lepo poglavje.

Dobiš novega prijatelja

V dobi odraščanja je bila sestra tvoja najboljša prijateljica, toda potem se je zgodilo življenje in obe sta se zaposlili s svojimi stvarmi. Ko postaneš teta se vajine poti spet zbližajo. V nečakinji ali nečaku najdeš novega prijatelja, nekoga, s katerim se boš odpravila na pustolovščine.

Tvoja ustvarjalnost dobi priložnost, da zasije

Vse, česar si se v življenju naučila, lahko preneseš do najnovejšega člana družine. Ta radovedni dojenček ti bo vsak dan postavil sto vprašanj in našla boš kreativne načine, da mu podaš vse odgovore.

Postaneš bolj odgovorna

Ko sestra rodi, ni edina, ki postane bolj odgovorna. Tudi ti dozoriš in začneš videti svet v drugačni luči.

Ko dobi tvoja sestra otroka, se tudi v tvojem življenju začne novo, lepo poglavje.
Ko dobi tvoja sestra otroka, se tudi v tvojem življenju začne novo, lepo poglavje.

Zbližaš se z družino

Preživljanje časa z nečakinjo ali nečakom te popelje nazaj v preteklost in obujaš spomine iz otroštva. Valovi nostalgije te zadenejo in takoj si bližje ne samo sestri, ampak tudi staršem.

Počutiš se, kot da lahko dosežeš karkoli

Za malega angela v vaši družini postaneš teta, vitez v sijočem oklepu. Otrok usmerja vse svoje zaupanje vate in počutiš se tako ljubljeno, da začneš ponovno verjeti vase.

Razumeš pomen brezpogojne ljubezni

V zelo, zelo kratkem času postane dojenček velik del tvojega življenja in prioriteta. Prednost ima pred vsemi drugimi in prekličeš marsikatere načrte, da bi lahko bila z njim. Samo njegov nasmeh naredi tvoje dni svetlejše in končno razumeš, kaj resnično pomeni brezpogojna ljubezen.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 10 nenavadnih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo