6 situacij, v katerih ženske svoje partnerje izsiljujejo s seksom!

Ženske včasih takšne metode uporabljajo čisto nezavedno, včasih pa s čisto preračunljivostjo in točno določenim ciljem.

Katere so pogoste situacije, v katerih ženske uporabljajo seks kot orožje in z njim izsiljujejo svoje partnerje?

Preseksi obnašanje v javnosti

Telesni stiki v javnosti niso nič slabega, a le takrat, ko z njimi ne pretiravate. Če pretiravate, potem seks uporabljate kot orožje. Obstajajo subtilni načni dotikanja v javnosti. Lahko se dotaknete njegovih ramen prek hrbta ali pa mu greste s prsti skozi lase, vse to je dovolj seksi. Ni pa partnerja potrebno dobesedno naskočiti.

Zavračate seks, če ne dobite želenega

Recimo, da sta že nekaj časa skupaj in recimo, da je počasi vse manj gentlemanskih tretmajev, s katerimi vas je zasipaval na začetku zveze. Ne kupi vam več vsak teden cvetja, tu in tam vam pozabi odpreti vrata ali pridržati dežnik. Ve reagirate tako, da zavračate seks z njim in pričakujete, da se bodo stvari izboljšale. To je tipičen primer uporabe seksa kot orožja in vsekakor to ni primerna kazen.

Jezni ste, zato ne želite seksati

Skoraj enak primer kot prejšnji. Prepirali ste se, še vedno ste jezni in se ne strinjate s seksom. Razmislite o nasprotnem. Spravni seks ima velik čar, z njim pa lahko učinkovito razbijete jezo, ki jo čutite v tistem trenutku.

Ni se postavil na vašo stran

Rekel je nekaj, kar vam ne ustreza ali pa se ni postavil na vašo stran v razpravi, zato je ostal brez večerne akcije. To je primer, ki se dogaja zelo pogosto. Veliko žensk to situacijo rešuje tako, da zavrača seks, ne pomislijo pa na pogovor, ki bi lahko razložil, zakaj je rekel, kar je rekel, ali navedel razloge, zakaj ne deli vašega mnenja.

Preveč izzivate

Izzivalno spodnje perilo, gibi, ki vabijo k seksu, nato pa zavračanje seksa ali pa celo seks, v katerem ga pustite tik pred vrhuncem … Nezmernost v takšnih dejanjih ni dobra ne za vas, ne na vaš odnos. Ne delajte tega, če želite, da vas označijo za “koketo” in nič več.

Preveč seksi komentarjev

To gre z roko v roko s pretirano seksi obnašanjem v javnosti. Veliko besed brez dejanj je znak, da vam seks služi kot orožje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 5 stvari, ki jih obvladajo tisti z uspešnim in ljubečim razmerjem