7 dejstev, ki kažejo, da vam v postelji ni para

Foto: Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Pri spolnem odnosu si vsi želitmo biti seksi in zabavni. In včasih potrebujemo dodatno potrditev, da je temu res tako.

Če pri vaših odnosih opazite teh 7 dejstev, je to jasen znak, da ste izvrsten ljubimec oziroma ljubimka. Vse kar morate storiti je, da prenehate skrbeti in se preprosto prepustite užitkom.

Tihi ljubimec

Večina moških je samooklicanih tihih ljubimcev. Če vaš partner ali ljubimec ne stoka in ne vzdihuje, to še ne pomeni, da ne uživa v posteljni aktivnosti. Če je tiho, je verjetno že v svetu užitka in ekstaze. Že močan stisk kateregakoli dela vašega telesa je znak, da ste na dobri poti.

Tiha ljubimka

Seveda ni priporočljivo, da med seksom kričite na vse grlo, a tudi tišina ni zaželena, saj s tem lahko ranite njegov ego. Moški lahko sklepa, da je seks zanič, on pa nič kaj prida ljubimec. Pomembno je, da ga vprašate, kaj ga vzburja in mu pokažete, kaj je všeč tudi vam. To dokazuje, da si želite, da bi bilo za vas tako dobro kot zanj.

Ne bojte se izraziti in povedati, česa si v postelji želite.
Foto: WR/Pexels

Enkrat ni nobenkrat

V kolikor si partner želi vaše “telesne” bližine in bi to ponovil večkrat in večkrat, je to precej očitni znak, da ste pustili dober vtis. Ni mu dovolj samo enkrat in želi, da to veste.

Presenetite z nenavadnimi potezami

V rokavu imata veliko skritih seksi trikov in želja. Teh vama ni težko pokazati in se jih sramovati. Praske po hrbtu, vlečenje las in udarci po zadnjici se morda sliši kot porno kliše, vendar če se temu prepustita oba, je zadeva nepozabna. Ključ do uspeha je odprt um, zato poskusite nekaj novega ter raziščite svoje in partnerjeve fantazije.

Komunikacija

Ne bojte se izraziti in povedati, česa si v postelji želite in česa ne. Nekomunikacija je vir številnih težav, tudi slabega seksa. Če ne boste s partnerjem komunicirali, namreč ne boste vedeli, kaj vama ustreza in kaj ne. Da bi se slabemu seksu izognili, se pogovarjajte o svojih željah, pred ali med seksom, kar vaju bo še bolj zbližalo.
Tudi če gre le za eno noč, se je potrebno potruditi, da prideta do obojestranskega vrhunca.

Oralni seks je del spolnosti.
Foto: Oleg Magni /Pexels

Izogibanje orali

Če si s partnerjem zaupata, se imata rada in skrbita za higieno, potem ni nobenega razloga, da oralnega seksa ne bi izvajali. Če imate do tega odpor, pa se vprašajte, zakaj je tako, in poskusite odpraviti meje. Oralni seks namreč ni prav noben bavbav, ampak skoraj obvezen del spolnosti.

Uživajte

Nič ni bolj seksi kot nekdo, ki uživa v seksu. Seks mora biti odlična izkušnja tako za vas kot za vašega partnerja, in ko dosežete ta cilj, ni dvoma, da ste v postelji nepozabni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!