7 stvari, na katere so ženske med spolnim odnosom vedno pozorne!

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj bo ženska na tebi vedno opazila?

Če moški najprej opazijo tvoje fizične atribute, kot so oči, način, kako se premika tvoje telo ali pa tvoje seksi perilo, ženske gledajo nekaj drugega!

1. Ji povrnete trud, ki ga je ona vložila v vaš užitek?

Tudi ženska želi orgazem! Noče, da bi ostala zapostavljena, želi si izkusiti vse užitke, kakor vi. Želi si, da bi bil intimni odnos tudi zanjo strastno, vznemirljivo in izpolnjujoče doživetje, ne samo za vas. Bodita oba potešena in zadovoljna, ne samo vi. Dati bi morali toliko, kolikor prejmete.

2. Ji dajate občutek, da je lepa?

Ne dajajte ji občutka, da mora vleči trebuh vase, ugasniti luči ter se pokriti. Morali bi ji dajati komplimente, ji zagotavljati, da vam je všeč, kar vidite, da se bo počutila lepo. O njenem telesu bi morali govoriti same lepe stvari. Ne bi je smeli opozarjati na njene napake in govoriti o načinih, na katere želite, da bi se spremenila. Če se bo zaradi intimnega odnosa z vami počutila slabo, negotovo, razočarano, tega ne bo nikoli več storila.

3. Ste do nje spoštljivi?

Če reče besedo ne, je ne bi smeli siliti, da si naj premisli ali ji vzbujati krivdo, samo da bi dobili, kar želite. Morali bi spoštovati in upoštevati njene odločitve. V nobenem primeru je ne smete spravljati pod pritisk, da bi storila nekaj, zaradi česar ji je neprijetno. Ali sprejmite njeno odločitev ali pa odidite. To sta vaši edini možnosti.

Ste do nje spoštljivi?

4. Skrbite za osebno higieno?

Ni ji ni mar za velikost vašega uda ali za to, ali imate izklesano telo. Vseeno pa jo zanima, ali ste čisti in če lepo dišite. Če pričakujete, da se bo ure in ure urejala za vas, vi pa ne boste naredili nič za vašo higieno, ne bo dolgo ob vas. Vsaj stuširate, preden se srečata.

5. Se osredotočate nanjo?

Če gledate v televizijo ali telefon ali v steno čez sobo, ne bo zadovoljna. Bi bili vi? Želi vašo polno pozornost. Želi se počutiti, da vas vzburja, da ste navdušeni nad njo. Da se obnašate, kakor, da je nimate nikoli dovolj. Če kažete nezainteresiranost, bo tudi ona izgubila zanimanje za vas.

6. Uporabljate zaščito?

Ne želi spolno prenosljive bolezni. Noče nezaželene nosečnosti. Noče izgovorov, zakaj ne boste nosili kondoma. Želi si varnega, ne kakršnega koli seksa. Ne bo pomislila dvakrat, da vas ne bo prosila, da odidete.

Uporabljate zaščito?

7. Jo izkoriščate le za užitke?

Če se po intimnem odnosu takoj oblečete in odidete, bo domnevala, da ste bili z njo le zaradi tega, da ste dobili kar ste želeli. Želi se ljubkovati. Hoče govoriti. Se pogovarjati z vami. Želi se počutiti, da ima vrednost. Če vam je mar le za njeno telo in vam ni mar za njen um, ne bo želela imeti opravka z vami.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
TAKO odkorakaš iz strupenega odnosa, tudi takrat, ko tega nočeš!