fbpx

7 vprašanj, s katerimi preveriš svojo raven testosterona

Oglasno sporočiloPopolna postava

Si med tistimi, ki se kljub zdravi prehrani in redni telovadbi nikakor ne morejo znebiti maščobnih oblog? Eden izmed razlogov za to je lahko pomanjkanje testosterona, ki je nepogrešljivo gorivo pravega moškega.

Ali veš, kako na tvoje telo in počutje vpliva prenizka raven testosterona? Če le obrneš testosteron v svoj prid, lahko premagaš kopico težav na en mah.

Debelost je lahko znak nizke ravni testosterona.

Hormoni plešejo zadnji tango

Hormonsko neravnovesje lahko telesu povzroči velike težave in resno ogrozi tvoje zdravje. Zato bodi pozoren na številne znake, ki so posledica težav s hormoni. Njihova naloga namreč je, da prinašajo pomembne informacije do celic in tako ohranjajo vitalnost telesa in uma. Ali res ne slišiš njihovega klica na pomoč? Ne smeš dopustiti, da nivo hormonov pade tako nizko, da bodo odplesali zadnji tango.

S hormoni nad staranje

Ko gre za vprašanje zdravega staranja, bodi pozoren na stanje hormonov v tvojem telesu. Določeni hormoni so pri tem izrazito pomembni, njihovo pomanjkanje pa lahko vodi v prezgodnje staranje. Se hitreje utrudiš kot ponavadi? Ali nikakor ne moreš pridobiti mišične mase? Kaj pa se dogaja s tvojim libidom? Vse to je lahko povezano z nižjo koncentracijo moških hormonov v telesu.

Kako znova postati alfa moški?

Kako dolgo že sanjaš o tem, da bi znova imel tisti pravi naboj in življenjsko moč? Je ljubezen v tvojem življenju samo še na filmskem platnu? Če te ne bi razveselil niti novi model Tesle, ukrepaj takoj! Kaj se ti dogaja? Najverjetneje je krivo pomanjkanje testosterona, s katerim se sooča velik del moške populacije oziroma kar vsak četrti moški! Testosteron je glavni moški spolni hormon, ki ugodno vpliva na tvoje razpoloženje, pozitivna čustva in aktivnost. Tvoje telo torej potrebuje samo optimalno raven testosterona, kar bo izboljšalo tvoje počutje, energičnost in spolni nagon.

Nikoli nisi prestar za dobro počutje

Ali si eden izmed tistih, ki meniš, da je normalno, da starost prinese tudi nekoliko večji trebuh in manjšo željo po seksu? Ne, to ni povsem normalno. Samo pomisli na nekatere fit petdesetletnike, ki jim ženske še vedno padajo v objem. To je lahko tudi tvoja zgodba.

Kako prevzeti nadzor nad nizkim testosteronom?

Nikakor se ne tolaži s tem, da tebi že ne more primanjkovati testosterona. Glede na raziskave kar četrtina vseh moških po 30. letu starosti trpi zaradi prenizkih vrednosti testosterona. Tukaj je sedem enostavnih vprašanj, s katerimi lahko takoj ugotoviš, ali je tudi pri tebi na delu prenizek testosteron.

1. Ali so ti začeli izpadati lasje?
Plešavost prizadene okoli 30 odstotkov 30-letnikov in kar polovico vseh moških nad petdesetim letom. Nekateri začnejo izgubljati lase že v zgodnjih najstniških letih. Plešavost pri moških je sicer povezana z mnogimi dejavniki, pa tudi dednost odigra svojo vlogo. Lahko pa je tudi posledica znižanega nivoja testosterona. Raziskave potrjujejo, da testosteron med drugim vpliva na rast las.

2. Manj pogosteje pomisliš na seks?
Dejstvo je, da nižje ravni testosterona povzročijo manj želje po spolnosti. Hormon testosteron je namreč tisti, ki ključno vpliva na tvoj libido. Upad testosterona pomeni tudi manj posteljnih užitkov, lahko pa celo povzroči težave z erekcijo. Če se v postelji želiš ponovno zanesti nase, potem poskrbi za tvoj testosteron.

3. Ali so ti začele rasti prsi?
Kot posledica hormonskih sprememb lahko moškim začnejo rasti prsi. Ta pojav je povezan predvsem z razmerjem med moškim hormonom testosteronom in ženskim hormonom estrogenom. Da ne boš tudi ti že jutri v ogledalu zagledal povešenih prsi, poskrbi za uravnoteženo zdravo prehrano in primerno vadbo. Že kmalu se boš lahko ponosno izprsil!

4. Ali se ti veča trebuh?
Se zdravo prehranjuješ in redno treniraš, a se nikakor ne moreš znebiti trebuha? Debelost je prav zagotovo lahko opozorilni znak za znižan nivo testosterona. Maščobne obloge se pričnejo pojavljati okoli pasu in drugih občutljivih delih in se jih kljub vadbi ni mogoče znebiti. Popravi testosteron, pa bo šlo.

Debelost je prav zagotovo lahko opozorilni znak za znižan nivo testosterona.

5. Ali si nenehno utrujen?
Si vse pogosteje utrujen in brez volje? Te utrudi že misel na pranje avtomobila in pospravljanje delavnice? Najverjetneje si lahko pomagaš že samo z dvigom testosterona, ki vpliva na zaloge tvoje energije in učinkovitost. Pri znižanem nivoju testosterona namreč pride do številnih sprememb v počutju. Upade telesna moč, mnogo hitreje se pojavi utrujenost, ki lahko preraste v kronično oslabelost.

6. Opažaš nihanje razpoloženja?
Si bil še dopoldne v službi poln delovnega zagona, popoldne pa se je svet prevesil v sivino in obup? Na nihanje razpoloženja se hitro navadimo in ga sprejmemo za normalno stanje, ki pa nas na dolgi rok ubija. Čim prej si pomagaj tako, da zvišaš testosteron na optimalno raven in s tem izboljšaš svoje počutje.

7. Ali imaš težave s spanjem?
Je minila še ena noč, ko nisi mogel zatisniti očesa? Si se premetaval po postelji in za nespečnost znova krivil preveč kave ali polno luno? Iz tega lahko nastane kronična utrujenost ali celo depresija. Telo namreč potrebuje počitek in čas za regeneracijo. Za motnje v spanju je pogosto kriva nizka raven testosterona, zato simptome vzemi skrajno resno.

V igri hormonov si lahko zmagovalec

Vsak se lahko v svoji koži odlično počuti, le prisluhniti moramo preverjenim nasvetom. Naredi korak v pravo smer in si povrni fizično kondicijo in spolno moč. Tvoje sanje o dobrem počutju in moški formi lahko le z nekaj koraki v pravo smer hitro postanejo resničnost. V bitki s hormoni nikoli ne vrži puške v koruzo, saj si v tej strateški igri lahko zmagovalec!
Sooči se s težavami in preskoči ovire ter poskrbi za optimalno raven testosterona v tvojem telesu. Edinstvena rešitev na slovenskem tržišču je 100-odstotno naravna formula iz 13 aktivnih sestavin, za katere je dokazano, da povišajo testosteron. Golden Tree Alpha Man je povsem iz naravnih živil, ki dokazano vzpodbujajo koncetracijo moškega hormona testosterona. Celovita rešitev ima tudi dodatek, ki izničuje učinke stresa, ki so največji sovražnik nastajanja testosterona.

Golden Tree Alpha Man je povsem iz naravnih živil, ki dokazano vzpodbujajo koncetracijo moškega hormona testosterona.

Spoznaj prednosti optimalne ravni testosterona

Poskrbi, da boš v skupini tistih moških, ki imajo ravno prav testosterona v telesu – ne preveč in ne premalo. Kakovost tvojega življenja se bo bistveno izboljšala. In kakšne so koristi optimalne ravni testosterona?

1. Libido in privlačnost
Moški z zdravim nivojem testosterona so v postelji veliko bolj aktivni in izžarevajo naravno privlačnost. Testosteron namreč pomembno vpliva na tvoj libido oziroma spolno moč. Poskrbi za svojo spolno energijo, ki bo vsekakor opažena pri nežnejšem spolu.

2. Zdrave kosti in mišice
S staranjem se znižuje kostna gostota, ki je pri moških povezana z zniževanjem testosterona. Vzdrževanje ustrezne ravni testosterona je zato pomembno za zdrave in močne kosti, hkrati pa je testosteron ključen pri rasti in vzdrževanju mišic.

3. Manj maščobnih oblog
Testosteron je najboljši prijatelj vsakega moškega. Na eni strani bo poskrbel za mišično maso, na drugi pa za manj maščobnih oblog. Če želiš stopiti odvečno maščobo, potem moraš poskrbeti za zdravo raven testosterona, vse ostalo bo opravilo telo samo.

4. Uravnoteženo razpoloženje
Testosteron pomembno vpliva na čustveno regulacijo. To pomeni, da bo ob zadostni količini testosterona v telesu veliko manj razpoloženjskih nihanj. Testosteron, glavni moški hormon, pomembno prispeva k temu, da se boš v svoji koži vrhunsko počutil.

5. Zdravo in močno srce
Srce dovaja kri v vse dele telesa in zagotavlja kisik organom in mišicam. Če je testosterona premalo, nastopijo številne težave in povečano tveganje za obolenja. Pomagaj telesu pri ohranjanju zdrave ravni testosterona, telo pa te bo nagradilo z zdravjem srca in ožilja.

Kaj smo se naučili o testosteronu v povezavi s telesnim počutjem?

Testosteron je zaveznik vsakega moškega, a ne samo pri telesni moči in zdravem libidu. Moški hormon ima več kot le eno samo funkcijo, v telesu skrbi za:

  • vzdrževanje in rast mišične mase,
  • kostno gostoto oziroma zdrave kosti,
  • zdravje srca in ožilja,
  • nivo energije in splošnega počutja,
  • produktivnost,
  • spolno poželenje in kondicijo.

Zmagovalna strategija v igri hormonov v obliki vrhunskega prehranskega dopolnila

V bitki s testosteronom si lahko pomagaš z edinstveno formulacijo Alpha Man 100 % Natural Testosterone Booster, ki odpravlja celoten spekter težav, povezanih s pomanjkanjem testosterona.

Povrni si nivo moškosti na najbolj preverjen način! Če te izdelek ne bo pozitivno prepričal, lahko v 60 dneh zahtevaš vračilo kupnine.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!