8 opomnikov, da ni nič narobe, če niste vedno razpoloženi za spolnost

Foto:Ava Sol na Unsplash

Vaše telo, vaše odločitve.

Nikomur nikoli in nikdar ne dopustite, da bi vas silil v stvari, do katerih vam ni. Prava oseba vas so sprejela takšne, kakršne ste, tudi, če jim boste kdaj rekli ne.

1. Če ste s pravo osebo, je ne bo motilo, če jo zavrnete.
Razumeli bodo, da ne boste vedno razpoloženi. Sprejeli bodo vaš ne, ne da bi pritiskali na vas, da počnete karkoli drugega, ali da bi poskušali vplivati na vas, da si premislite.

2. Prava oseba bo ljubila več kot le vaše telo.
Veseli bodo, da bodo imeli priložnost preživeti čas z vami, tudi če spolni odnos ni vpleten. Tako radi se bodo pogovarjali, kakor se bodo radi poljubljali.

3. Spolnost je najboljša, če ste nad njo navdušeni.
Če pa v resnici niste razpoloženi, potem spolni odnos tako ali tako ne bo tako dober. Ne želite, da bi ena oseba uživala druga pa čakala kdaj se konča. Želite, da se imata oba lepo.

4. Če se vam zdi, da vas bo oseba zapustila, če boste zavrnili spolni odnos z njo, potem ste z napačno osebo.
Poleg tega spolnost ne bi smeli uporabljati za pogajanja. Ne bi smeli imeti neizrečenega dogovora, da boste imeli z njimi spolne odnose, dokler bodo ostali z vami. Spolnost jih ne bo prepričala, da vas naj imajo radi ali da se naj do vas bolje obnašajo. Če mislite, da je spolnost edini razlog, da ostanejo, potem morate oditi.

5. Ne bi smeli primerjati svojega spolnega življenja z drugimi; ne s svežimi ne z dolgoročnimi pari.
Tudi svojega trenutnega spolnega življenja ne bi smeli primerjati s starim spolnim življenjem. Tudi če v zadnjem času nimata veliko spolnih odnosov, to še ne pomeni, da je nekaj narobe. To lahko pomeni, da sta bila v zadnjem času oba zaposlena. To lahko pomeni, da se vaše prioritete v zakonu spreminjajo. Odnosi se nenehno spreminjajo, tako da boste do naslednjega meseca morda to počeli vsak dan znova.

Pravi partner vas razume, tudi, ko rečete ne.
6. Niste slab partner, če niste razpoloženi za spolni odnos
Ne puščate jih na cedilu, če niste razpoloženi za seks. Nič ni narobe, če niste vedno razpoloženi za spolne odnose.

7. Vaše spolno življenje je med vami in vašim partnerjem.
To ni stvar nikogar drugega. Ni vam treba izmenjavati zgodb s prijatelji. Zasebno življenje lahko obdržite zasebno. Vašim prijateljem ni treba vedeti vsega.

8. Spolnost ni najpomembnejša stvar na svetu.
Vendar je pomembno, da ste vi in ​​vaša oseba na isti strani. Če so nezadovoljni s svojim spolnim življenjem, potem se o tem pogovarjajte. Mogoče lahko stvari popestrite. Mogoče lahko pridete do rešitve. Ali pa se razidite.

Če pa ste še vedno srečna skupaj, potem ne spremljajte kolikokrat na teden imate spolne odnose. Ni pomembno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta horoskopska znamenja bodo spomladi našla ljubezen