8 tipičnih ženskih napak, zaradi katerih izpadete slabe v postelji!

Težave med rjuhami lahko opredelimo kot spolno nezdružljivost s partnerjem.

Moški so razkrili, katere so to najpogostejše napake žensk v postelji.

1. Vaša spalnica je bolj podobna pisarni kot sobi

Če imate v spalnici računalnik, mape in druge stvari, potrebne za delo, lahko to škoduje vašemu spolnemu življenju. Ne pozabite: spalnico lahko uporabljate samo za spanje in ljubljenje. V njej ne sme biti motenj, opremite pa jo lahko s spolnimi igračkami in s knjigami na to tematiko.

2. Oralno zadovoljevanje je za vas tabu tema

V seriji Seks v mestu, Carrie, glavna junakinja serije, za oralno zadovljevanje pravi: “Recimo, da to ni moja najljubša zabava, je pa lahko prijetna zabava s pravim fantom.”

Oralnega zadovoljevanja ne obravnavajte kot spolno sprevrženost, saj bi morali imeti moškega radi v celoti. In pri spolnih odnosih sodeluje njegovo celotno telo.

3. Pretirana čistoča

Skok iz postelje v smeri kopalnice, da bi se takoj po spolnem odnosu stuširali, ni najbolj privlačna podoba za moškega. Vsaj malo še počakajte s partnerjem v postelji, si delite objem, poljub, nato pa greste lahko pod tuš.

4. Prekomerna sprostitev doma

Ni ravno naravno, da bi se po hiši sprehajali v spodnjem perilu, vendar trenirka, maska za obraz in razmršeni lasje niso ravno ideal spolnosti. Poskrbite, da boste tudi doma videti spodobno. Poudarite dele telesa, ki jih ima vaš moški najbolj rad.

Oralno zadovoljevanje je za vas tabu tema.

5. Pogosto omenjate bivšega

Noben človek se ne mara primerjati z nikomer drugim. Pustite bivšega v preteklosti. Nikoli ga ne omenjajte – nikoli!

6. Spolni odnos ni vzlet rakete

Vsakič, preden skočita med rjuhe, si popravite ličila, si dolgo umivate zobe, se počešete, nadenete parfum. Vse lepo in prav, toda spontanost je najmočnejša spodbuda za moškega.

7. Spolni odnos kot dejanje iz usmiljenja

Če niste za spolni odnos, a vaš partner je, nikoli ne pristanite nanj le za to, da bi ugodili njemu, saj spolni odnos ni dobrodelnost. Kakšen pa bo, če boste nejevoljno privolili v to? Za moškega je pomembno, da uživate tako kot on, zato se spolnosti prepustita, ko sta oba razpoložena. A naj se to ne zgodi le vsako prestopno leto.

8. Pustite mu, da je vedno on tisti, ki povabi k spolnosti in vodi ljubezensko igro

Včasih morate biti to VE! Najverjetneje bi tudi ve kdaj skočile med rjuhe? Verjetno si tudi ve želite posebno pozo ali ljubezensko igro? Prebudite svoj spolni nagon in uživajte v tem trenutku. Včasih vodi on, včasih ve. Verjemite nam, da bo to všeč vam in njemu.

Pustite mu, da je vedno on tisti, ki povabi k spolnosti in vodi ljubezensko igro.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je tip moškega, na katerega bi morala počakati glede na svoje astrološko znamenje