Andrija Milošević: komedija Zlata verižica – Bižuterija / Zlatni Lančić od Bižuterije / Ljubljana

Andrija Milošević je zelo priljubljen in izjemno nadarjen poklicni črnogorski igralec, k nam pa prihaja s komedijo Zlatni Lančić od Bižuterije, hit komedijo o 'sponzorušah'.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kolosej Ljubljana

Organizator

Skleda smeha

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

19,90 €

Zgodba govori o Kostadinu/Lalu, ki je v Beograd prišel poln upanja in pričakovanj. Vendar kot vsak človek, ki je zaljubljen sam vase in v lahko življenje, se tudi on zave, da so leta prehitro minila. Ni dokončal šolanja in vsi njegovi začeti posli so propadli. Lepih deklet je veliko, vendar on zdaj ne potrebuje in ne išče ženske za življenje, želi si žensko, ki ga bo vzdrževala, in na takšno tudi naleti. Navdušen je nad mislijo, da je prevaral njo in njeno celotno družino, vendar bogata družina ne bi bila zares bogata, če bi jo uspelo prevarati človeku kot on …

PREBERITE ŠE: The Show Must Go On: podoživite skupino Queen na rock spektaklu ob 25. obletnici slovesa Freddieja Mercuryja

O igralcu Andriji Miloševiću:

Zelo priljubljen ter izjemno nadarjen poklicni črnogorski igralec se je rodil 6. avgusta 1978 v Podgorici. Igral je že v več kot 40 gledaliških predstavah ter v 18 filmih in TV serijah. V Sloveniji je pridobil svojo prepoznavnost z gledališko komedijo Pevaj Brate/Prepevaj Brat 1 in 2 ter TV serijo Andrija in Anđelka.

Dodatne Informacije

Več informacij:
skledasmeha.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!