fbpx

العلامات الفلكية التي سيصاحبها الحظ هذا الربيع

الصورة: إنفاتو

Ta štiri znamenja bodo to pomlad pod zaščito vesolja, nasmiha se jim ogromno bogastvo in uspeh. Spremljala jih bo sreča.

Kaj pomeni, da jih bo spremljala حظ?

Ko astrologi napovedujejo, da bodo zvezde to pomlad naklonjene nekaterim astrološkim znamenjem, to pomeni, da bodo planeti in zvezde, ki so povezane s tem znamenjem, ustvarjali harmonične aspekte in energije, ki bodo podpirale rast in razvoj tega znamenja.

Znamenje bo v tem obdobju imelo več priložnosti za uspeh in srečo v različnih vidikih življenja.

Pomlad bo za ta znamenja obdobje pozitivnih sprememb in novih priložnosti. To pa ne pomeni, da bodo samo ta znamenja imela srečo, saj so napovedi astrologov vedno odvisne tudi od drugih dejavnikov, kot so individualne značilnosti, življenjske okoliščine in odločitve posameznika.

بُرْجُ الحَمَل

Nasploh je letošnje leto za ovne srečno, predvsem pa bodo občutili srečo na finančnem področju. Planet Jupiter, ki vlada sreči in bogastvu, se nahaja v ovnu, od tod tudi toliko sreče za pripadnike tega ognjenega znamenja.

Ovni so pogumni in samozavestni, to pomlad pa bodo te lastnosti še posebej prišle do izraza. Izjemni projekti, karierni napredek, nekateri bodo celo postali slavni. To ni čas za dvom vase. Poslušajte svojo intuicijo in ne nasedajte mnenjem drugih ljudi.

pomlad spremljala sreča
Foto: Bruno Salvadori / Pexels

ثور

Naslednje obdobje je za bike lahko stresno in naporno, a bodo iz njega izstopili močnejši. Če pripadate temu znaku, si dovolite počitek in se prepustite drobnim radostim. Sprememba perspektive bo prinesla nove priložnosti, a tudi nova spoznanja.

Čas je za nove aktivnosti, nov tečaj ali posel. Vaša energija se bo spremenila, zato boste na vse gledali bolj بشكل ايجابي, kar bo zagotovo prineslo rezultate.

العقرب

Izjemno obdobje za napredovanje in realizacijo novih projektov. Naslednje obdobje se bo škorpijonom obrestovalo, deležni pa bodo tudi podpore bližnjih.

Predstavniki tega horoskopskega znaka bodo uživali v vsakem novem dnevu. Ne oklevajte in zamenjajte delovno mesto, če vam ga nekdo ponudi. To je idealna priložnost za spremembe in učenje novih stvari.

الصورة: إنفاتو

برج الدلو

Ekscentrični vodnarji bodo končno našli način, kako plačati svoje ideje. Njihovo delo in trud se bosta obrestovala, deležni pa bodo velike podpore prijateljev in delovnega okolja.

Vodnarji imajo v tem obdobju močan fokus in uspeh je njihova prioriteta. Če bodo vztrajali in nihče drug ne bo vzel pozornosti, je uspeh zagotovljen.

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.