في فانكوفر بكندا، تعتبر زيارة بيلا جيلاتريا أمرًا ضروريًا لعشاق الآيس كريم.
Sladoled od tu je večkratni zmagovalec številnih tekmovanj, med drugium tudi tistega v Firencah. Če ameriški sladoled zmaga v Italiji in to po mnenju občinstva, potem mora biti res dober. No, ni povsem ameriški, saj se je lastnik James Coleridge umetnosti učil prav v Italiji.
Tako še vedno ohranja klasično tradicionalno ročno metodo izdelovanja sladoleda in tehnike ne spreminja, prav tako za izdelavo in shranjevanje uporablja klasično italijansko opremo. Eksperimentira pa s sestavinami. Vanilija s Tahitija, črni sezam, organski zeleni čaj Matcha, organsko kokosovo mleko s Tajske, žafran in vrtnica so le nekateri izmed okusov sladoleda.
اقرأ أكثر: أفضل الآيس كريم في المدينة: النمساوي الصربي Moritz Eis #4
Ko so Jamesa vprašali, zakaj je za lokacijo svoje sladolednice izbral ravno Vancouver, je dejal, da tu vedo, kaj je dobra hrana in da jo znajo ceniti. Priljubljenost njegovega sladoleda to potrjuje.