fbpx

Okusi in doživetja Slovenije: prekmurska kuhinja in vina

Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte - male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih ...

معلومات مهمة
متى؟
أين؟
Celjski mladinski center - MCC kavarna, Celje
منظم
حدث Facebook
رسم الدخول
10 eur

Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem

V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte – male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih vin.

قائمة طعام:

1. Ocvirkova pogačo, meso iz tunke z zaseko.
2. Dodole s kislo smetano, rdečo čebulo, pečenimi mladimi svinjskimi rebri.
3. Genjeni retaši (jabolčni, skutini, makovi zavitki).

MCC Kavarna. Vstopnina je 10 EUR/osebo in vključuje 3 hode, pijačo dobrodošlice in degustacijo vin.

Zaradi omejenega števila so potrebne predhodne prijave على info@mc-celje.si ali na 03 490 87 40 in 040 756 009.

Izvajalca: Celjski mladinski center in Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje.

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.