لقد قمنا بإعداد وصفة للخبز الجيد مع ثلاثة أنواع من الجبن، حيث سيتم ملء وسط الخبز بالجبن الفرنسي اللذيذ ولحم الخنزير المقدد والبصل المكرمل. إلهي!
Tukaj je recept za kruh s tremi siri, v katerega bomo pomakali kruhove palčke in tako pregrešno uživali v topli hrani.
اقرأ أكثر: Recept: opičji kruh
Sestavine za kruh s tremi siri:
- 1 večja štruca kruha
- 1 kamamber, narezan
- 1 sir reblochon, narezan
- 1 brie, narezan
- koščki pečene slanine
- 1 žlica karamelizirane čebule
- قليل من الزعتر
- 2 ملاعق كبيرة من العسل
- 2 žlici česnovega masla
- 1 strok česna, fino narezan
Priprava kruha s tremi siri:
Izdolbite 3 enakomerne luknje in odstranite sredice (te hranite za pozneje). Eno luknjo zapolnite s sirom reblochon, nato s česnom in timijanom. Postopek ponavljajte, da dobite 3 sloje. Enako naredite z preostalima luknjama, le da zamenjate okuse. Brie kombinirajte s slanino in karamelizirano čebulo, kamamber pa z medom, rožmarinom in česnom.
Sredice, ki ste jih prej odstranili, narežite na ožje podolgovate rezine in jih premažite s česnovim maslom. Štruco kruha in rezine položite na pekač in pecite na 190 stopinj Celzija 20 minut. Postrezite takoj. Pa dober tek!
Pripravo kruha s tremi siri si lahko ogledate tudi v priloženem videu: