fbpx

Sadje, ki ste ga do sedaj jedli in pripravljali napačno

Poletje je kot naročeno za sadje. S svojo sočnostjo in svežino je naravna klimatska naprava za naša razgreta in dehidrirana telesa. In, če k temu dodamo še dejstvo, da skrbi za naše zdravje in videz, na jedilniku enostavno ne sme manjkati. A čeravno poznamo sadje do obisti oz. do pešk/e, pa to še ne pomeni, da ga znamo pravilno uživati. Pa tu ne mislim kdaj, ampak predvsem kako.

Znano je, da je treba فاكهة uživati na prazen želodec, raje kot predjed in ne kot sladico, saj v kombinaciji z drugo hrano rado razdraži želodec. A sadje kot tako ne razdraži samo želodca, včasih nas razdraži tudi psihično, ko mu odstranjujemo lupino, سيرا على الاقدام, peclje in smo na koncu z živci, ker je na pultu kot bi nekdo nanj vrgel bombo.

Granatno jabolko. Tako vabljivo, a kaj ko ga je tako komplicirano očistiti. No, nič več.
Granatno jabolko. Tako vabljivo, a kaj ko ga je tako komplicirano očistiti. No, nič več.

اقرأ أكثر: مشروبات الفيتامين المنعشة التي تعيد لنا الطاقة بعد التمرين

In čeprav je sadje z nami že od pamtiveka in bi človek mislil, da smo ga slekli do golega, pa še danes nismo vešči določenih prvin. Toda temu je sedaj konec. Nič več izgubljanja potrpljenja, nič več metanja stran dobršnega dela še užitnega sadeža. Čas je, da postanete mojster lupljenja kivija, البرتقال, granatnega jabolka و مانغا ter priprave فراولة و lubenice.

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.