V sredo smo ustvarjali na CITY CHEF kuharski akademiji. Tokrat smo se času primerno - decembrsko razvajali.
ديسمبر je čas veselja, druženja s prijatelji in kulinaričnega razvajanja. Na tokratni kuharski akademiji smo poskrbeli za nekaj namigov, ki nam bodo služili kot inspiracija pri naših prazničnih kuharskih mojstrovinah. Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali mozaik hladnih predjedi, goveji file v poprovi omaki in še marsikaj. Slaščičarski mojster Grega Rode من slaščičarnice Lolita pa nas je naučil, kako presenetiti svoje najbližje z makroni, ki so zadnje čase priljubljena slaščica. Tekom akademije se je predstavil tudi vinar Štekar. Uradna voda dogodka je bila حفرة.
December je tudi čas dobrodelnosti, nesebičnosti, in čas, ko se večkrat spomnimo na ljudi v stiski, ki jim v okviru svojih zmožnosti tudi skušamo pomagati. V tem duhu smo s sladico in podpisi podprli projekt Torta za Amnesty.
Zahvaljujemo se:
سيمنز للأجهزة المنزلية, حفرة, مجموعة كافال, Vinska klet Štekar, Amnesty International Slovenija
صور فوتوغرافية: آنا ه