V sredo smo z obiskovalci CITY CHEF kuharske akademije pripravili zmagovalne recepte nagradne igre Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom.
Zdaj že pošteno zasneženi januar smo na tokratni CITY CHEF kuharski akademiji začinili z morsko hrano, cake popsi in čokoladnim suflejem, zmagovalnimi recepti nagradne igre Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom.
Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča من المطعم كافال smo pripravljali sirove žepke s kozicami in paradižnikom, pečenega lososa z ocvrto rukolo ter bučne raviole z gamberi in posušenim paradižnikom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarnice لوليتا pa nas je naučil, kako pripraviti cake popse in čokoladni sufle. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Kristančič. Uradna voda dogodka je bila Jamnica.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo družbam سيمنز للأجهزة المنزلية, حفرة, مجموعة كافال, Vinska klet Kristančič, za fotografije pa Ani Če.