fbpx

Astrološka znamenja, ki nakupujejo pametno: oni ne marajo zapravljati denarja

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ste impulzivni nakupovalec in vas privabi vsako znižanje, razprodaje ali raje skrbno premislite, kaj v resnici potrebujete?

Horoskopska znamenja se med seboj razlikujejo po svojih lastnostih kakor tudi po nakupovalnih navadah.

Ko gre za nakupovanje, ima vsak drugačen pristop. Nekateri raje kupujejo na impulz in vse, kar jim je všeč, drugi primerjajo cene v več trgovinah in skrbno izbirajo.

Kozorog

Kot zemeljsko znamenje so kozorogi na seznamu, katerih zrelost je visoka in lahko le to marsikoga preseneti. Pred nakupom si najprej dobro ogledajo vse trgovine, samo da ugotovijo vrednost želenih stvari, nato pa nakupujejo.

Nakupujejo, kar potrebujejo. Foto: Artem Beliaikin / Unsplash

Tehtnica

Poleg tega, da so tehtnice znane kot uravnotežene, so priznane tudi kot modra bitja. Nakupujejo pametno in rade čakajo na razprodaje in popuste, tudi če potrebujejo nekaj nujnega.

Vodnar

Njihov hladni in mirni um jim pomaga, da se vzdržijo impulzivnih nakupov, kar prispeva k njihovim prihrankom.

Nisi strastni nakupovalci. Foto: Freestocks / Unsplash

Devica

Device se skoraj nikoli ne ujamejo v past nakupovanja. Iščejo popuste in razprodaje ter že takrat primerjajo cene za najpametnejši nakup.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.