Astrološka znamenja, ki v vezi praviloma nikoli niso zadovoljna!

Astrološka znamenja, ki ne najdejo sreče v ljubezni!

Zadnjič posodobljeno: :

Tem astrološkim znamenjem je izjemno težko ustreči! Kljub idealnemu partnerju pa se velikokrat zdijo nesrečna! A, težava je vselej v njih!

Svoje partnerje držijo blizu sebe, ne pustijo jih brez nadzora. Če se takoj ne odzovejo na njihova sporočila ali klice, se lahko zelo razburijo. Iščejo skriti pomen za vsem. Oni lahko delajo napake, ampak njihov partner ne. Se ne opravičijo, a od drugih pričakujejo opravičilo. V odnosih so vselej nezadovoljni!

Kdo so astrološki znaki, ki so lahko v odnosih zelo pokroviteljski in zahtevni ter nikdar prav zares zadovoljni!

RAK

Raki se zelo oklepajo partnerja, znajo biti posesivni in se bodo včasih v odnosih počutili negotove. Če se partner ne odzove takoj na njihova sporočila, klice ali e-poštna sporočila, se lahko zelo razburijo, tudi če jim partner pozneje odgovori. Rak ve, da je njihov partner lahko sredi nečesa ali da se stvari lahko kje zlomijo, ampak če jih ne slišijo redno, lahko začnejo paničariti in dvomiti o varnosti zveze.

LEV

Levi radodarno pokažejo tistim, ki jih imajo radi, kako jim je mar zanje. Prav to potrebujejo tudi sami, majhne pozornosti, nikoli mu jih ne prenehajte dajati. Hlepijo po izkazovanju vaše naklonjenosti in pozornosti do njega. Verjamejo, da partner, ki jih resnično ljubi, ve, kaj jim je všeč, in jih bo razvajal vsak dan. Če v odnosu ne bodo dobili želenega, bodo to partnerju povedali in od njega to zahtevali.

via GIPHY

ŠKORPIJON

Škorpijoni so radi ljubosumni. Imajo močna, intenzivna čustva in se ne pogovarjajo o svojih občutkih, raje jih pokažejo. Ko verjamejo, da imajo razlog za ljubosumje, se ideji prepustijo, čeprav je jasno, da je povsem neutemeljena. Potrebnega je veliko napora in truda, da jih prepričate o nasprotnem.

via GIPHY

DEVICA

Device so zelo zahtevne, saj želijo, da je vse popolno, kar pomeni, da je treba vse početi na njihov način. So lahko prepirljive glede tega, kako želijo, da je nekaj narejeno, in izvajajo pritisk na partnerja, še posebno če ne delajo po njihovih navodilih.

OVEN

Ovni so lahko zelo zahtevni, saj so po navadi nekoliko samovšečni in nestrpni. Če si njihov partner vzame preveč časa za odločitev ali na primer hodi prepočasi, se oven razjezi. Ta horoskopski znak se pogosto težko odziva na sporočila ali klice, v svoje odločitve pozabi vključiti partnerja. So hitre jeze, a ne ostanejo dolgo jezni.

via GIPHY

STRELEC

Strelci so odlični govorci, zelo inteligentni, smešni in radi govorijo o številnih fascinantnih temah. Imajo veliko povedati in se včasih pogovarjajo tako, da začnejo monolog, in pozabijo vključiti partnerja v pogovor. Želijo pa, da jih on zavzeto posluša.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V partnerskem odnosu obstaja 6 tipov žensk: kateri se je najbolje izogniti