fbpx
Foto: Twenty20

Astrološki znamenji, ki jih zaznamuje pohota in strast

Si tudi ti takšen?

Astrologi so si enotni! Ti dve znamenji bosta skoraj siurno tisti v katerih boste našli ogromno količino pohote in strasti!

Ne glede na to, ali si to želimo priznati ali ne, lahko naše astrološko znamenje vpliva na različne vidike naše osebnosti … in naše nagnjenje k spolnosti je eden izmed njih. Za te dve znamenji astrologi trdijo, da sta najbolj pohotni in strastni!

So torej za vašo neprestano sanjarjenje o spolnosti krive zvezde?

Škorpijon

Nikogar ne preseneča, da je to strastno vodno znamenje na vrhu seznama, ko gre za fantaziranje o posteljnih “nečednostih”. Čeprav so znani po tem, da so nezaupljivi in dvomljivi, bodo te seksi sirene v trenutku, ko vas bodo ocenile kot zveste in zaupanja vredne, sprostile svojo divjo plat. Njihova strast in prezir do rutine bosta zagotovila, da vaše ljubezensko življenje ne bo nikoli dolgočasno. Pričakujte, da vam bodo skozi cel dan pošiljali drzna sporočila, da bodo na tekočem z najnovejšimi spolnimi igračkami na trgu in da bodo eksperimentirali s spolnimi položaji.

via GIPHY

Oven

Vlada jim Mars – planet, zadolžen za naše spolne nagone – zato ni čudno, da imajo ti ognjeni znaki tako radi igrice med rjuhami. So zelo energični in slovijo kot precej drzni, zato se pripravite na spontanost .. morda v kinu ali nekje na skritem v parku. Ovni so znani tudi po svojem umazanih šalah, s katerimi vas bodo razveselili v najbolj nepričakovanih in popolnoma neprimernih trenutkih. Za razliko od škorpijona, ki ima raje čustveno navezanost, ko gre za njihove spolne partnerje, so ovni zelo neodvisni in bodo z veseljem obdržali zaupanja vreden seznam “prijateljev s koristmi” ali pa se podali v “one-night-stand”, kjer ne bo romantične povezave.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!