Ben Dahlhaus – to je najbolj seksi (bradat) model na svetu

Najbrž je to trenutno najbolj seksi človek na svetu: ženske po vsem svetu omedlevajo ob njegovi dolgi, razkuštrani bradi in izklesani strukturi. Ima tudi “tisto nekaj”, kar ga loči od drugih moških in ga ne predstavlja le kot predmet poželenja. To je švedski bradati model Ben Dahlhaus.

His sad face is hotter than your hottest face”, so zapisali in mnogi so se strinjali. Čeprav ima Ben Dahlhaus vse kvalitete hipsterja (brada, ušesni čepi), mislimo, da deluje na svoj način. Le malo se ve o tem čednem gospodiču (razen imena in nacionalnosti), vendar ga misterioznost dela še bolj fascinantnega.

PREBERITE ŠE: Incredibeard, moški z najbolj vsestransko uporabno brado na svetu

Švedski model Ben Dahlhaus.
Švedski model Ben Dahlhaus.

Pred kratkim je posnel kampanjo za luksuzne ure Brathwait, vključno s fotografijami življenjskega sloga in umetniškim videom. S priznano fotografinjo Esro Sam so snemali v Nemčiji. Več internacionalnih publikacij je spisalo članke o Benovem unikatnem izgledu in kampanja je postala viralna.

http://www.youtube.com/watch?v=eBPwobFstqc

Več fotografij si oglejte v galeriji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H&M z razširjeno kolekcijo oblačil Blank Staples za sproščen vsakdan