Bo postal tvoj najboljši ljubimec vseh časov?

Foto: IG lux_men_fashion

Kakšni so znaki, ki razkrivajo dobrega ljubimca?

Spoznali ste moškega, izmenjala sta si telefonske številke, se nekajkrat slišala ali odšla na zmenek. Odlično ste se počutili z njim, ujela sta se se in med vama so začele švigati iskre. A na nek način še vedno niste prepričani, ali si želite vajino zvezo dvigniti na višjo raven, predvsem ali si želite z njim imeti intimne odnose.

Strokovnjaki menijo, da pri dobrem spolnem odnosu ne gre le za to kakšne so njegove fizične spretnosti v postelji, saj spomin na to sčasoma zbledi.

Spolni odnos, ki vključuje spoštovanje je običajno tisti, ki se vam vtisne globoko v spomin, razlog za to je, da ste popolnoma zadovoljni in potešeni – na način, ki ste si ga že od nekdaj želeli.

Kateri so znaki na podlagi katerih lahko ocenite, ali bo on vaš ljubimec iz sanj?

Je kavalir

V ljubezni, kakor v intimnosti je zelo pomembno, da je vaš partner gentlemen. Če se do vas obnaša kot “pravi gospod” – zadrži vrata, plašč, vas vpraša, kako ste preživeli dan, se spomni tudi najmanjših podrobnosti, ki ste mu jih povedali, in na splošno z vami ravna spoštljivo, je verjetno, da bo tudi v postelji enako pozoren – pravi gentlemen.

Ni sam sebi središče sveta

Nekaterim moškim je najpomembnejše le, kaj se dogaja – njim. Mislijo, da so središče vesolja, in da se vse vrti le okoli njih. Vedo, v katero kavarno si želite iti, kaj želite piti, kaj želite večerjati …

Vse vedo, ne da bi vas sploh vprašali, kaj si vi resnici želite. Predstavljajte si, kakšni egoisti so šele v postelji. Pozorni moški pa vam želijo ugoditi v vsakdanjih stvareh, definitivno pa vam želijo ugoditi tudi med rjuhami.

Ceni dotik

Moški, ki si želijo samo spolnega odnosa, se ženske dotikajo le na način, ki lahko privede do spolnega odnosa – kot plenilske hobotnice. Pravi ljubimci znajo vžgati žensko domišljijo s čutnim dotikom zunaj spalnice. Nežen dotik vaše roke v kavarni ali med hojo, nežen objem v parku ali preprosto držanje za roko, ko se sprehajate po mestu, razkrije moškega, ki se vas bo znal dotakniti tudi, ko končata v postelji.

Ne hiti

Moški, za katere je vaš videz pomembnejši od osebnosti, si zagotovo želijo le spolnosti. Zelo hitro vas bodo poskušali odpeljati v posteljo in vas bodo tudi hitro zamenjali z drugo žensko.

A moški, ki ga resnično zanimate, bo imel potrpljenje in ne bo hitel. Počakal bo, da boste samovoljno naredili prvi korak, ali da mu daste jasen signal, da ste pripravljeni na intimni odnos. In to je znak, da želi z vami nekaj resnejšega – zunaj postelje, pa tudi v njej!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 lastnosti moškega, ki te nikoli ne bo nehal ljubiti: če ga imaš, ga ne izpusti!