Če boste uživali ta živila boste boljši ljubimec

Foto: Envato

Popestrite in izboljšajte si spolno življenje z izbrano hrano, ki pozitivno vpliva tudi na libido. Ko nekdo omeni afrodiziak večina pomisli na jagode in stepeno smetano, drži? Pa je to res tista hrana, ki izboljša poželenje?

Morda pomislite tudi na na šampanjec, arašide in nekatere druge oreščke, toda obstajajo živila, ki zaradi katerih ste lahko resnično boljši v postelji.

Presenetite svojega partnerja!

Hrana je vedno povezana z užitkom, zato pomislite, kako združiti več užitkov v enega.

Sladkarije so pred aktivnostjo vedno dobrodošle! So pa tudi zaželene, ne glede na to, kaj se zgodi pred njimi ali po njih.

Čokolada

Čokolada je eden najboljših afrodiziakov, še posebej, če je temna. Temna čokolada vpliva na boljše in hitrejše delovanje možganskih funkcij. Pri ženski se vse začne v možganih. Zato posladkajte trenutke pred samim spolnim odnosom in se prepustite pričakovanju.

Granatno jabolko

V zadnjem času se vse več raziskav in moških ukvarja s težavami s potenco. Rešitev predstavlja granatno jabolko, ki zelo dobro vpliva na izboljšanje potence. Priporočljiv je en kozarec soka granatnega jabolka na dan. Poleg tega, da je zelo okusen, vam bo zagotovil tisto, kar potrebujete, brez uporabe zdravil ali kakršnih koli drugih pripomočkov.

Granatno jabolko odpravi marsikatero težavo. Foto: Sahand Babali / Unsplash

Suši

Popolnoma nepričakovan afrodiziak je suši. Čeprav se morda zdi nenavadno, se samo spomnimo, da so japonci in kitajci ljudstva, ki izstopajo po svojem zdravju. Mnogi trdijo, da so takšni zaradi sušija, ki okrepi številne čute v telesu, tudi poželenje.

Ne pojejte jih preveč, če ob vas ni vaš partner. Foto: Riccardo Bergamini / Unsplash

Kava

Priljubljen napitek kava dokazano vpliva na budnost telesa, saj kofein zagotavlja dodatno energijo, ki “osveži” celo telo. Kava pa tudi vpliva na spolni apetit, saj kofein omogoča boljšo spolno aktivnost.

Lubenica

Verjamete ali ne, afrodiziak je tudi lubenica. V poletnih dneh jo obožujemo, saj osveži telo in je še slajša, če jo jeste v dvoje. Zakaj? Ker lahko pripelje do majhnih “sladkih grehov,” ki vas popeljejo do popolnega užitka.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!