Če izklopite mobilni telefon po 20. uri, bi lahko vaši večeri postali izjemno vroči!

Zadnjič posodobljeno: :

Sedita na kavču in vsak zase gledata v svoj pameti telefon? Postaja zaradi tega vajino ljubezensko življenje dolgočasno? Celo postajata avtoseksualca? Potem ugasnita pametni telefon po 20. uri in opazujta, kaj se bo zgodilo.

Včasih je večina otrok nastala v dolgih zimskih nočeh, ko so se pari predajali drug drugemu in so imeli veliko časa za posteljne aktivnosti. Danes je to drugače. Pred “modrimi” zasloni smo večino časa. Še takrat, ko gledamo televizijo. Tudi zato se naša ljubezenska življenja ohlajajo hitreje kot nekoč.

Tudi zato je tukaj teh 6 nasvetov, ki bodo popolnoma spremenili dojemanja “časa” po 20. uri zvečer, hkrati pa bo to popolnoma spremenilo vašo spolnost!

Razmišljajte izven okvirjev.
Če imate spolne odnose vedno v spalnici, na postelji, je čas, da spolno rutino nekoliko obrnete na glavo. Ideja o ustvarjanju novih, drugačnih spominov, vas bo dodatno spodbudila, psihično in vizualno, zato vsekakor preizkusite nove sobe, hotele, javne prostore, kjer ste še vedno skriti pred očmi, ter vikend izlete, ki vam bodo pomagali, da vsaj na kratko izgubite stik z resničnostjo.

Ali se zalotita, da vsak odtava v svoj telefon?

Naj vam bo ljubezensko življenje prioriteta. Ok, ne bomo šli tako daleč in vam svetovali, da si organizirate čas tako, da se morate seksati večkrat na teden, vendar morate poiskati čas, da svojemu ljubezenskemu življenju posvetite malo več pozornosti kot do zdaj. Namesto da načrtujete dneve, ko boste imeli spolne odnose, preprosto uvedite pravilo, da je vsak dan po 20. uri čas samo vaš. Izklopite mobilni telefon, uživajte v skupnem ogledu filma ali se preprosto stisnite pod odejo. Na ta način se boste intenzivneje povezali, najprej čustveno in duševno, nato pa še fizično.

Naredite samo eno spremembo. Tudi najmanjša sprememba ima lahko velikanski učinek, še posebej, če ste vajeni vedno istega mesta, iste poze, enakih igračk (ali če ne uporabljate igračk). Kupite novo igračko, seksi uniformo ali preprosto predlagajte novo pozo.

Osredotočite se nase. Kako pogosto si boste izmenjali nežnosti s partnerjem in kako bo videti vaš seks, je odvisno tudi od tega, kako samozavestni in seksi se počutite v svoji koži. Če vam primanjkuje samozavesti, se le redko počutite super prijetno in sproščeno, ko se začnete slačiti pred svojim partnerjem. Naredite nekaj zase, zaradi česar se boste počutili kot boginja. Poskrbite za zapeljivo kožo, kupite novo seksi perilo ali pojdite v frizerski salon in naredite popolno preobrazbo in … dobrodošli v novo dobo fantastičnega seksa!

Pogovor je obvezen! Običajno pozabimo ali zatremo spolne želje, fantazije in potrebe, žal pa nam nihče ne more brati misli. Odkrito se pogovarjate s partnerjem in mu priznajte vse, o čemer fantazirate in bi radi poskusili ali prinesli v spalnico. Bodite taktični in mu povejte, kako obožujete tako njega, kot tudi vajino spolno življenje, ampak kako imate idejo, da ga lahko naredita še boljšega. Dobili boste tisto, kar ste želeli, njegov ego bo ostal nedotaknjen in vsi srečni in zadovoljni!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
2000 žensk je potrdilo: to je 20 moških lepih lastnosti, na katere se ženske vedno ujamejo