maxresdefault
Utrip mesta · destinacija

Fjällräven Classic je tradicionalni dogodek, namenjen vsem, ki si želijo spoznati švedsko naravo. Letos pa Fjällräven predstavlja digitalno obliko pohodništva preko Fjällräven Classic TV. Gre za spletno rešitev, kjer se lahko ljudje kljub trenutnim razmeram prek spleta podajo na pohodniško izkušnjo.

153878163 To so najboljši glampingi na Hrvaškem po oceni gostov 9 Alp Glamping Village v Radovljici: ljubke hiške s prečudovitim pogledom na Alpe
Mercedes-Benz - eclass coupe & cabrio
Utrip mesta · mobilno

So avtomobili in so avtomobilske klasike. Mercedes-Benz razreda E v izvedenki Coupe & Cabriolet je vselej veljal za segment tako imenovanih “sanjskih avtomobilov”. Avtomobilov, ki ostanejo lepi, tudi ko leta minevajo. Še posebej, če se na nosu blešči značka s tremi kraki.

BMW serije 5 Novi BMW serije 5: hibridizacija prihodnosti maxresdefault (50) Segway Ninebot KickScooter AirT15: čudovit in intuitiven električni skiro je morda najbližje popolnosti
cover-huawei-watch-gt2e
V zraku · hud nakup

Med Slovenci je izjemno priljubljena ura Huawei Watch GT, tako prve kot druge generacije, pred meseci dobila še nekoliko bolj športen model ure, Huawei Watch GT 2e (začetek prodaje april 2020). Za slednjega smo izsledili izjemno znižanje iz 199 evrov na 153,99 evrov, kar znaša skoraj 50 evrov popusta in četrtinsko znižanje cene.

cover-gopro-hero-8 HUD nakup: do 40 % “off” za najboljšo akcijsko kamero, GoPro Hero 8 Black cover-macbook-pro-16 HUD nakup: do neverjetnih 1.100 evrov popusta na novi Macbook Pro 16″ (že od 1.931 evrov*)
VR-sistem MOVA
V zraku · tehnologija · gadgeti

Peter Chou, bivši direktor in soustanovitelj HTC-ja, nadaljuje z raziskovanjem tehnologije virtualne resničnosti z novim projektom, imenovanim XRSPACE. Z naglavnim VR-sistemom MOVA in čisto svojim virtualnim svetom, MANOVA, si želijo postati “pionirji naslednje generacije družbene resničnosti”.

ZV-1 Sony ZV-1: je kamera narejena prav za vlogerje Vecnos-360-degree-Camera-image-1-copy-768x1024 Vecnos 360: kamera v obliki pisala, ki na novo izumlja selfie
153878163
Utrip mesta · destinacija

Si želite nekoliko drugačnega oddiha? Potem vam vsekakor predlagamo, da preverite, kateri so najboljši glampingi na Hrvaškem po oceni gostov. Tam boste obkroženi z naravo, poleg tega pa boste imeli tudi svojo zasebnost!

lovsin glamping Glamping Posestvo Lovšin: čaroben glamping ob Kolpi, kjer bosta ponovno našla romantiko nebesa_jost_gantar-491 Najbolj edinstvene nastanitve v Sloveniji: dokaz, da je Slovenija zares čarobna!
9
Utrip mesta · destinacija

Alp Glamping Village je butična vasica s štirimi lesenimi hišicami za pare, ki vas s svojim ambientom popelje v čas naših dedkov in babic. Iz glampinga boste imeli čudovit pogled na Julijske Alpe, od Bleda pa vas bo ločilo le 8 kilometrov.

lovsin glamping Glamping Posestvo Lovšin: čaroben glamping ob Kolpi, kjer bosta ponovno našla romantiko nebesa_jost_gantar-491 Najbolj edinstvene nastanitve v Sloveniji: dokaz, da je Slovenija zares čarobna!
BMW serije 5
Utrip mesta · mobilno

BMW je zgodovino serije 5 začel pisati davnega leta 1972. In od takrat velja za tisto nemško limuzino, ki jo izberejo nekoliko bolj dinamični poslovneži. Tokratna korenita prenova zadnje generacije (2016) je po štirih letih pričakovana, a precej bolj temeljita in ne le kozmetična. Tudi zaradi evropske direktive o izpustih, kar pa je lahko pri nekoliko bolj dinamičnih blagovnih znamkah avtomobilov velik izziv.

maxresdefault (50) Segway Ninebot KickScooter AirT15: čudovit in intuitiven električni skiro je morda najbližje popolnosti csm_BMW_ALPINA_XB7_01_6b57984f0e BMW Alpina XB7 SUV: 621 iskrivih vrancev
corinne-kutz-JQL8ifClN_E-unsplash
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, kateri so najboljši spletni tečaji za 2020? V nadaljevanju boste našli 9 odličnih tečajev, ki vam lahko pomagajo pri karieri.

peyman-farmani-wXK_DrRgbXw-unsplash1 Ti ljudje so posebni, imajo najredkejši in najlepši tip osebnosti! Preverite, ali imate tudi vi teh 10 lastnosti! dane-deaner-lgjoc2cmff4-unsplash Vsi moramo sprejeti, da ima življenje svoje padce, a to še ne pomeni, da se moramo prenehati smejati!
lovsin glamping
Utrip mesta · destinacija

Glamping Posestvo Lovšin je del kampa ob reki Kolpi, v Križevniški vasi pri Metliki. Na posestvu lahko torej kampirate (šotor, avtodom, prikolica), lahko pa se tudi malce pockrljate in si privoščite oddih v enem do dveh glamuroznih šotorov, ki s svojo kuliso kar kličeta po čisti romantiki! Sta pripravljena na iskrice?

nebesa_jost_gantar-491 Najbolj edinstvene nastanitve v Sloveniji: dokaz, da je Slovenija zares čarobna! Mind Hotel Slovenija, LifeClass Hotels & Spa, Portorož To so najboljši hoteli v Sloveniji po mnenju popotnikov (Tripadvisor)

Zadnje številke

246-prelom-v17

Zajadrali smo v novo leto (celo v novo desetletje) … in v nove novoletne zaobljube. Obljubili smo si, da bomo shujšali, več telovadili, da bomo prijaznejši, da bomo dokončali vse odprte projekte, ki so ostali od lanskega leta, itd. In če smo iskreni, nas večina tega ne bo izpolnila: hitro smo prezasedeni, odločimo se, da nam vse skupaj krade preveč časa, ali pa se sprašujemo, kaj za vraga smo razmišljali, ko smo se odločili, da se v novem letu naučimo igrati trobento … Bla, bla, bla!

79341572_447936776117373_4897567279396421632_n #245 – CITY MAGAZINE naslovka #244 – CITY MAGAZINE
naslovka

Dandanes so smučišča razvejani konglomerati najrazličnejših objektov, storitev in ponudb. Obdali smo jih z luksuznimi apartmaji, z dragimi, a pogosto povprečnimi restavracijami, prekrili smo jih s spletnimi kamerami in kočami, ki spominjajo na skrivališča zlobcev iz filmov Jamesa Bonda … In najhuje, dovolili smo, da so se cene smučarskih vozovnic povzpele strmo v nebo, na preko oderuških 100 evrov na dan.

72361824_519228832190026_919638990125006848_n #243 – CITY MAGAZINE 242-nasl 2 #242 – CITY MAGAZINE
cover-macbook-pro-16
V zraku · hud nakup

Najboljši prenosnik na svetu, Macbook Pro 16″, le nekaj mesecev po predstavitvi doživlja skoraj neverjetno nižanje cene, v povprečju za do 20 odstotkov glede na globalno priporočeno ceno in za več kot 25 odstotkov glede na ceno pri slovenskih trgovcih. Apple želi s tem pospešiti prodajo svojega premium prenosnika v časih koronakrize in se tako odziva na globalno recesijo. Zdaj je pravi trenutek za nakup novega računalnika Macbook Pro.

cover-macbook-air HUD nakup: le 940 € za novi Macbook Air 2020 cover-ipda-7th-generation-10-2 Hud nakup: le 301 € za nov Apple iPad