bed-bedroom-book-1125048
V zraku · buzz buzz

Uspeh v aplikacijah za zmenke je odvisen od mnogih dejavnikov. Ob tem, da svoj profil okrasite s čudovitimi fotografijami, morate simpatijo pritegniti tudi s prepričljivimi besedami.

Raziskava, ki jo je izvedel Badoo, je razkrila, s katerimi besedami je mogoče povečati privlačnost profila.

Katerih 10 besed je priporočljivo navesti v opisu profila?

Moški

183 cm (six foot )
družina (family)
psi (dogs)
večerja (dinner)
brada (beard)
potovati (travel)
glasba (music)
razmerje (relationship )
telovadnica (gym)
avto (car)

Ženske

ljubezen (love)
pijača (drink)
glasba (music)
smejati se na ves glas (LOL)
telovadnica (gym)
kava (coffee)
modre oči (blue eyes)
:)
pivo (beer)
gurman (foodie)

Claire Stott, ki si kruh služi kot strokovnjakinja za zmenkarije, meni, da mora biti dober opis pozitiven, hkrati pa tudi razodeti informacije o osebi. Najboljši opisi so kratki in jedrnati, saj vsebujejo približno 20 besed.

Osredotočite se na podrobnosti, zaradi katerih se razlikujete od večine ljudi. Zaradi takšnih informacij boste postali opaznejši, marsikdo pa se bo ob branju prijetno nasmejal. Tudi če vaša zanimanja odvrnejo nekatere ljudi, boste na ta način odkrili posameznike s podobnimi interesi. Prav tako boste na lažji način načeli pogovor.

Napačno ne bo niti, če v opisu zapišete, kaj iščete pri simpatiji, in svojo telesno višino. To še posebej velja za moške, ki merijo vsaj 183 cm.


Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti lucas-lenzi-573687-unsplash 3 preprosti načini, kako pokazati resnično hvaležnost Po zaslugi te vojaške tehnike boste zaspali v dveh minutah. Po zaslugi te vojaške tehnike boste zaspali v dveh minutah adult-2449725_1920 Kako se spopasti s 4 vrstami šefov? · · · ·